Takto se chová Petr Rychlý v soukromí: Snacha Tereza popsala, jak to u nich v rodině chodí

Fotografie: Luděk Kovář / Creative Commons / Attribution-Share Alike 3.0

Herečka Tereza Rychlá musela své ratolesti nechat na starost manželovi a tchánovi. Kvůli novému muzikálu na ně nemá čas. 

Tereza Rychlá nemá v posledních měsících mnoho volného času. Už od července totiž intenzivně zkouší roli v novém muzikálu Beetlejuice. Dvě malé děti si tak vzal na starost její manžel Ondřej, jehož zapojení do péče o děti si Tereza nemůže vynachválit. Vnoučata si však přes léto užil také její slavný tchán Petr Rychlý, který s nimi trávil čas v bazénu.

Příprava na roli v muzikálu jí bere všechen čas

Herečka Tereza Rychlá je momentálně v jednom kole. Intenzivně totiž zkouší připravovaný muzikál Beetlejuice, kde hraje jednu z hlavních rolí. „Od 15. července jsme až do teď v podstatě skoro každý den kromě neděle od 9 do 18 hodin večer v divadle, takže je to výživné, ale zase je to nádherné,“ řekla Rychlá pro deník Extra.

Péči o dvě malé děti tak převzal její manžel Ondřej Rychlý. Ten pro změnu intenzivně zkoušel muzikál Anděl Páně loni v létě. Letos si tak manželé péči o děti prohodili a Tereza Rychlá si svého Ondřeje nemůže vynachválit. „Mám nejlepšího muže na světě. Přijdu domů a tam uklizeno a večeře na stole. Děkuju za život s Ondráškem Rychlým!“ podělila se Tereza o domácí pohodu na svém Instagramu.

Jiřina Bohdalová zažila po vzpomínkovém večírku Karla Heřmánka peklo na zemi. Stalo se to i Simoně Stašové

Děti trávily hodně času i s dědečkem

Vnoučata ve věku 3 a 5 let si o prázdninách užil také jejich dědeček Petr Rychlý. I když pro ni není jednoduché opouštět děti na tak dlouho, je vděčná za příležitost hrát v novém muzikálu. Navíc je podle ní v pořádku, že si děti teď pro změnu intenzivně užijí také tatínka. Veškeré volné chvíle pak tráví společně jako rodina, třeba na chalupě.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Tereza Rychla (@tereza_rychla_krippnerova)

Manželé se shodli na tom, že dvě děti stačí. I tak není jednoduché skloubit péči, když se oba rodiče věnují této časově náročné profesi. Naštěstí si dokáží vyjít vstříc a vzájemně se podpořit. Muzikál Beetlejuice bude mít premiéru začátkem listopadu a intenzivnímu zkoušení by tak měl být brzy konec. Na SvětěKreativity jsme rovněž informovali o úrazu Petra Nárožného. Musel podstoupit urgentní operaci.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*