Její kuriózní zvyk vytáčel celé sídliště. Poté dostala od sousedů dopis, kvůli kterému div neomdlela

Fotografie: František Hajdekr / Creative Commons / Attribution 3.0

Žena z Polska nevěřila svým vlastním očím, když od jednoho ze sousedů obdržela vzkaz, jehož obsah se rozhodla sdílet na sociálních sítích.

Nedávno došlo ve varšavské čtvrti Wilanów k velmi neobvyklé situaci. Jedna z obyvatelek dostala vzkaz, jehož obsah jí naprosto vyrazil dech. Nevěřila, že by mohla někdy ve svém životě čelit takové bizarní situaci. Okamžitě zveřejnila dopis na internetu a nebyla jediná, kdo jen stěží uvěřil, co v něm bylo napsáno.

Problém se spodním prádlem

Jste-li zvyklí sušit své spodní prádlo na balkóně, jinými slovy na odiv všem, nejspíše neočekáváte, že se najde prudérní občan, který z tohoto zvyku vytvoří problém týkající se všech sousedních obyvatel. Přesně to však na vlastní kůži zažila tato žena, která musela čelit pobouření ostatních nájemníků, když věšela své spodní prádlo na balkóně, jak uvádí server Webniusy.

Je logické, že nikdy nelze vyjít s každým a být se všemi za dobře, i sebemenší chyba, špatný pozdrav, neopětovaný úsměv vás mohou přijít velmi draho. Ovšem na toto obyvatelka rozhodně nebyla připravená. Netušila, že úplně obyčejné věšení prádla na balkoně může sousedům tolik ležet v žaludku.

Sousedský spor v panelovém domě se kompletně vymkl kontrole. Poslední kapkou je tento vzkaz na dveřích

Jaký byl obsah dopisu

Ve vzkazu, který byl zveřejněn na facebookové stránce Obywatele Wilanova, stálo: „Dobrý den sousedko, mohla byste prosím v budoucnu přestat věšet spodní prádlo na balkón?! Toto je křesťanský blok a náš syn by měl vyrůstat bez takových pokušení!“ Poznámka přišla ženě zcela absurdní.

Tymczasem, gdzieś w Warszawie…

Zveřejnil(a) Obywatele Wilanowa dne Neděle 25. dubna 2021

Na zděšené komentáře nemusela dlouho čekat. „A jak bude tato osoba vyhrožovat sousedce, že si půjde stěžovat knězi a on shromáždí celou vesnici s vidlemi proti této nevěstce? Sbírá už materiál na tradiční vyhnání čerta kouřením?“ směje se jeden z uživatelů internetu. Tato žena však není jediná, kdo čelil podobnému pobouření svých sousedů. V Anglii vyvolalo podobné rozhořčení spodní prádlo 65leté důchodkyně, jak jsme uvedli na SvětěKreativity.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*