Zjistěte, co si pro vás připravil osud. Vyberte si kartu a ponořte se do poznání

Fotografie: Freepik

S příchodem nového roku většina z vás očekává ve svém životě nějaké změny. Zjistěte, co si pro vás přichystal osud – stačí, když si zvolíte jednu kartu.

Tarotové karty používají k vykládání osudu věštkyně a věštci již po několik staletí. Jejich původ je opředen množstvím historek a nikdo nedokáže spolehlivě vysvětlit, odkud se tyto karty vlastně vzaly. Díky tajemnu, které je obklopuje, a možnosti víceznačného výkladu jejich obliba na konci dvacátého a počátku dvacátého prvního století raketově stoupla. Zjistěte prostřednictvím těchto karet i vy, co si pro vás osud přichystal. Stačí, když si vyberete jednu ze čtyř karet na úvodním obrázku.

První karta zleva

Napověděla vám vaše intuice, abyste zvolili první kartu zleva? Její význam je podle věštců jednoznačný. Ve vašem životě jste se ocitli na tzv. mrtvém bodě. Váš profesní i osobní život stagnují, a tak je čas se posunout zase o kus dál. Ačkoliv se vám to může zprvu zdát nepravděpodobné, čeká vás v blízké budoucnosti navázání nového vztahu.

Fotografie: Pixabay

Může se jednat o nové přátelství, milostné vzplanutí či dlouhodobé partnerství – povahu vztahu karta nespecifikuje. Tento nový vztah vás naprosto pohltí a otevře vám mnoho dveří k novým příležitostem. Pokud se mu nebudete bránit, s výsledkem budete nadmíru spokojeni. Přijmete-li ho s výhradami, přijdete i o benefity, které by vám jinak přinesl.

Druhá karta zleva

Přitáhla vaši pozornost druhá karta zleva? Pokud je tomu tak a o volbě jste nepřemýšleli, její poselství vám právem náleží. V blízké budoucnosti se vám otevře možnost získat velký finanční obnos. Pokud seberete dostatek odvahy a tuto příležitost si nenecháte ujít, zažijete pocity naprosté pohody a uvolněnosti, které vám v životě dosud chyběly.

Fotografie: Freepik

Druhá karta vám rovněž radí, abyste se naučili pracovat se svou tzv. komfortní zónou. Neměli byste se z ní bát vystoupit – jen tak totiž dosáhnete úspěchu, po kterém prahnete. Ovšem dříve, než cokoliv podniknete, si v klidu sedněte a ujasněte si, že víte, kdo jste. Pokud byste ze své komfortní zóny vystoupili ze špatných důvodů, hořce by se vám to nevyplatilo.

Třetí karta zleva

Pokračujte ve čtení článku na další stránce

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]