Po dlouhých pěti letech si mladík řekl dost a rozhodl se ostříhat si dlouhé vlasy. Výsledný účes z něj udělal krasavce

Fotografie: Depositphotos

Názory na muže s dlouhými vlasy se různí, ale rozhodně je mnohem méně mužů, kteří jim fandí. Tenhle kluk se už léta nenechal ostříhat a konečně se rozhodl, že je čas na změnu účesu.

Mnozí z nás si při pohledu do svých starých alb ze školních let říkají: Co jsme si o sobě tenkrát vlastně mysleli? Ať už jsme se nechali strhnout nepříliš nadčasovým trendem, nebo jsme se rozhodli pochodovat v rytmu vlastního stylu, obvykle se najde alespoň několik módních rozhodnutí, která bychom rádi vzali zpět.

Několik let se nestříhal

Sedmnáctiletý Julien se však rozhodl zůstat u osvědčeného vzhledu po většinu středoškolských let. Teenager si kdysi nechal narůst dlouhé, splývavé vlasy, na které by byl pyšný každý hippie. Mladík nebyl u kadeřníka už pět let, takže už vypadal spíš jako dívka. Po pěti letech udržování kadeří se však rozhodl, že už toho bylo dost. Jak řekla jeho sestra Wendy, Julien byl prostě unavený z pečlivé péče o vlasy a chtěl si je upravit tak, aby se o ně nemusel tolik starat.

Fotorgrafie: Depositphotos

To pro něj znamenalo jediné, a to zajít do kadeřnictví, kde jej jeho dlouhých vlasů nadobro zbaví. Kadeřník nejprve rozdělil chlapcovy dlouhé rovné vlasy na tři části a pak postupně ustřihl vyčesané a svázané prameny. Ačkoli to byl Julienův nápad, neubránil se dojetí, když jej kadeřnice začala stříhat svou proměnu sledoval s lehce zlomeným srdcem. To mu ale nebrání v tom, aby se i nadále snažil o svůj drastický nový vzhled.

Změna kvůli plesu

Nový look Julianovi sluší stejně, jako delší vlasy. Rozhodl se pro tuto brutální změnu den před svým maturitním plesem. Dokonce se mu stalo, že jej druhý den dokonce na chvíli učitelka vyhodila ze třídy, protože Juliana nepoznala. Ustřižené svázané prameny Julianových vlasů byly později věnovány charitativní organizaci na výrobu paruk pro lidi se zdravotním postižením, kteří je potřebují.

Podívejte se, jak na obrovský rozdíl reagovala jeho rodina. My s rozhodně myslíme, že se z Juliana stal po shození dlouhých kadeří opravdový fešák.

Zdroj: YouTube / Wendy D’OTTAVIO, Twice

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]