Toto efektivní cvičení dokáže eliminovat tukové zásoby za pouhý měsíc. Cvičí se pouze 5 minut denně

Jak zhubnout? Nemusíte podstupovat drastické diety, ani trávit hodiny v posilovně. Stačí vám pouze 5 minut cvičení denně během jednoho měsíce. Je to vůbec možné? Samozřejmě že ano. A to hlavně díky unikátnímu cvičebnímu programu, který s vaším tělem dokáže udělat doslova zázraky. Dáte sbohem všem tukovým polštářům a budete vypadat tak, jak jste si vždy přáli. Důležité je pouze jedno – vydržet.

Rychle a intenzivně. To je účel tréninku

V čem je daná tréninková metoda tak unikátní? Je zaměřena primárně na rychlost na intenzitu. Pokud nemáte čas trávit mnoho času v posilovně, je pro vás přímo stvořena. Cílem je začít cvičit a v rychlém tempu setrvat co možné nejdéle. A to po dobu doporučovaných pěti minut. Nutno říci, že v porovnání s posilovnou nejde o až tak velký rozdíl. Když si vezmete v potaz, kolik času odpočíváte mezi jednotlivými sériemi a kolik času vám vezme změna strojů, tak ani v posilovně necvičíte hodinu, ale maximálně pár desítek minut. A to navíc s pauzami.

9 jednoduchých cviků

Unikátní 5 minutové cvičení je řešením pro každého, kdo hledá dobrou a rychlou možnost jak zhubnout břicho. Stačí cvičit pouze 5 minut denně, během kterých je vystřídáno celkem 9 jednotlivých cviků. Díky tomu není namáhána pouze jedna jediná skupina svalů, ale dojde k tomu, že jsou namáhány všechny. Také se zvýší tepová frekvence, díky čemuž dojde k efektivnímu spalování i na řadě dalších míst na vašem těle.

Jaké cviky provádět? Podívejte se

Jaké cviky jsou ty pravé? Jak je střídat a kdy který cvičit? Na vše vám odpoví video níže, které bude vaším pomocníkem. Nezapomeňte na jediné. Cvičit musíte každý den minimálně po dobu 5 minut. Pokud později zvládnete více, je to jenom plus. Než začnete, podívejte se na sebe do zrcadla, změřte si obvod kolem pasu a potom začněte. Uvidíte, že po měsíci nebudete věřit tomu, jak velká změna nastala. Návod jak zhubnout jste konečně našli!

Zkušená kuchařka rozhodně ví, co na talíři nejvíc rozehraje chuťové pohárky. Nejraději má tradiční českou kuchyni,... [Více o autorovi]