Až na Vánoce připravíte tento bramborový salát, získáte si každého. Zkuste verzi s kukuřicí a vývarem

Dnes pro vás máme připravený naprosto geniální recept na dokonalý bramborový salát. O jeho dokonalosti se už přesvědčilo mnoho lidí. Když tento salát ochutnali, ihned si chtěli vzít recept. Z toho důvodu vám ho nyní nabízíme, abyste si mohli tento báječný chuťový zážitek také vychutnat a potěšit jim své blízké.

Díky salátu v ohrožení

Člověk by řekl obyčejný bramborový salát, ale věřte, že tento salát opravdu obyčejný není. Jeho naprosto skvělá krémová chuť už doslova pohltila hromady lidí. Sami poznáte jeho účinky na vaše chuťové buňky, až ho ochutnáte. Jakmile ho ovšem dáte ochutnat někomu jinému, doporučujeme schovat se, nebo vám urvou ruce při honbě za receptem. Tak báječný totiž je.

Na slavnosti ideální

Bramborový salát se u nás používá spíše při slavnostnějších příležitostech, kterými mohou být například štědrovečerní hostina, svatební oběd, nedělní oběd s rodinou atd. Najdou se i lidé, kteří si bramborový salát udělají jen tak, protože ho prostě mají rádi. A právě náš recept na lahodný krémový bramborový salát budou mít ještě raději. Je tak dosti možné, že i uprostřed týdne se vám na večeři bramborového salátu dostane.

Příprava a postup

Pojďme se nyní podívat, jak se takový krémový salát připravuje, a co všechno, je k němu potřeba. Pro přípravu budete potřebovat: 4 střední brambory, 2 mrkve, 150 g kukuřice, 2 šálky majonézy, kuřecí vývar a sůl dle chuti. Samozřejmě si připravte i další klasické suroviny na salát, například: olivy, jemně nakrájená rajčata, cibulku, koření, olivový olej.

Připravte si tlakový hrnec a vložte do něj nakrájené brambory, mrkev, kukuřici, a zalijte to kuřecím vývarem. Po dosažení tlaku vypněte sporák a nechte chvíli vychladnout. Dejte salát do mísy, přidejte majonézu, koření, olivový olej, rajčátka, cibulku. Pořádně promíchejte a podávejte. Přejeme dobrou chuť.

Zkušená kuchařka rozhodně ví, co na talíři nejvíc rozehraje chuťové pohárky. Nejraději má tradiční českou kuchyni,... [Více o autorovi]