Tuto detoxikační polévku vařím léta: Léčí kdejakou nemoc a hubí bacili, 10x silnější než antibiotika z lékárny

Tato pohanková polévka je velmi jednoduchá na přípravu a to se hlavně v zimních měsících opravdu hodí, protože během chvilky zahřeje.

Pokud už vás nebaví dělat nejrůznější krémové zeleninové polévky a máte větší chuť na nějaký dobrý a originální vývar, vyzkoušejte si připravit tuto pohankovou. Zvládne ji připravit naprosto každý, protože je velmi jednoduchá na přípravu a také během chvilky hotová. A to je výhoda především v zimních měsících, protože když je vám zima, tak vás za pár minut zahřeje. Tak na nic nečekejte a vyzkoušejte ji.

Co budete potřebovat

  • 350 g masa (vepřové a nebo hovězí)
  • 4 brambory
  • mrkev
  • cibule
  • 4 polévkové lžíce pohanky
  • sůl a pepř
  • koření a bylinky

Je to opravdu jednoduchá polévka

Nejprve si maso nakrájejte na středně velké kostky. Ty poté dejte do hrnce, naplňte ho vodou a dejte ho na sporák. Přiveďte k varu a poté snižte teplotu. Vařte na mírném ohni 30 minut a nezapomínejte odebírat pěnu. Mezitím, co se bude polévka vařit, si omyjte brambory, poté je oloupejte a nakonec nakrájejte na malé kostičky. Pohanky budete potřebovat 4 polévkové lžíce.

Fotografie: Pexels

Pohanku si omyjte a poté ji dejte do pánve a smažte asi 4 minuty za stálého míchání. Mrkev si nakrájejte na proužky a cibuli na kostičky. Cibuli dejte na rozpálenou pánev s malým množstvím rostlinného oleje a poté k ní přidejte mrkev. Smažte několik minut úplně do zlatova. Po 30 minutách přidejte k masu brambory a vařte asi 5 minut.

Máte skoro hotovo

Přidejte pohanku a poté vařte, dokud nebude úplně hotová. Přidejte osmaženou zeleninu a poté osolte a opepřete podle vaší chuti. Promíchejte a vařte dalších 5 minut. Nakonec ještě okořeňte a máte hotovo. Polévku podávejte horkou, protože tak je úplně nejlepší. Určitě budete spokojení, přejeme vám dobrou chuť!

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*