Ema málem uhořela zaživa, když zachraňovala svých 6 dětí. Před jejím činem se klaní i profesionální hasiči

Fotografie: Depositphotos

Téměř každá matka by pro své dítě udělala cokoliv, jen aby mu zachránila život. Tato žena vběhla do hořícího domu několikrát po sobě, aby dostala svých 6 dětí do bezpečí.

Jakmile se jedná o bezpečnost a záchranu života dítěte, udělal by téměř každý rodič všechno možné, aby se postaral o svého potomka. Někdy ovšem nastanou momenty, v nichž rodiče musí riskovat svůj vlastní život. Tato matka jednala úplně stejně, když se její dům ocitl v plamenech a její děti byly uvnitř.

Matka byla doma sama s dětmi

Ema Schols je matkou od 6 dětí a jednoho dne s nimi byla sama doma. V jednu chvíli si uvědomila, že spodní patro jejího domu hoří a v této části se nachází i její dva nejmladší synové. Ani na vteřinu neváhala a běžela pro ně, aby je zachránila. Tato hrdinská matka udělala vše pro to, aby zachránila své syny. Jedinou její myšlenkou bylo to, že musí zachránit své chlapce.

Netušila, jak moc je situace vážná a ani nad tím nepřemýšlela. Nemyslela na to, jaké budou materiální škody, ale pouze na to, že se musí postarat o své děti. Ve chvíli, kdy otevřela dveře do pokoje, došlo k výbuchu. Ema za sebe rychle schovala své syny a cítila pálení po celém těle. Následně vytlačila děti z pokoje a stále na ně volala, aby šly nahoru na terasu. Jakmile se děti dostaly nahoru, začalo schodiště hořet a Ema myslela jen na to nejhorší.

Ema byla uprostřed hořícího domu

Když byly děti na balkoně, běžela nejstarší dcera upozornit sousedy a poprosit je o pomoc. Nejstarší syn se staral o ostatní děti na terase a utišoval je. Jakmile se na terasu dostala i jejich matka Ema, děti byly ve velkém šoku. Ema totiž krvácela a měla otevřené rány po celém těle. Její kůže se slupovala a vlasy na její hlavě vypadaly jako kusy uhlí. Takto svou maminku ještě neviděly a pro malé děti to muselo být velké trauma.

Fotografie: Depositphotos

V domě se nacházelo ještě jedno dítě

Ema si na terase ihned všimla, že její roční dcera zde není a nachází se stále v hořícím domě. I přesto, že ji její děti přesvědčovaly, aby už dolů nechodila, musela zachránit ještě jedno dítě. Do domu v plamenech se vydala ještě jednou. Celou dobu plakala, ale ne kvůli bolesti, kterou cítila, ale protože si myslela, že svou roční dceru už nikdy neuvidí. Jakmile ale uviděla svou dceru v postýlce, posbírala všechnu svou zbývající sílu a vynesla dítě z domu ven.

Ema přežila díky péči lékařů

Ema se dostala do nemocnice, kde ji okamžitě začali ošetřovat. Měla popáleniny na 93 % těla a jakmile se probudila ptala se pouze na jedno jediné. Její otázkou bylo, zda jsou všechny děti v pořádku. Ty byly všechny naživu a zdravé, ale trvalo to přibližně 1 měsíc, než mohly svou matku navštívit. Její nemladší dcera k ní však nechtěla, protože se jí bála. Po dlouhé rekonvalescenci prodělala Ema několik plastik a opět žije normálním životem se svou rodinou.

Zdroj: Fumara

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*