Koupací jezírko snadno a rychle. Stačí díra v zemi a pryžová folie

Ne každý touží po klasickém nadzemním, nebo zapuštěném bazénu. Hitem poslední doby je koupací jezírko. Jak si ho vytvořit svépomocí? Podívejte se na návod muže, který jednoho dne dostal zajímavý nápad. Nedbal různých rad a návodů, které jsou na jeho vkus až příliš komplikované. Rozhodl se, že to zkusí podstatně jednodušeji. A ono to vyšlo. Nyní má na své zahradě koupací jezírko, který mu každý závidí.

Vzal krumpáč a pustil se do práce

Když dostal nápad, jak si vytvořit zahradní jezírko, pustil se hned do práce. Čekalo ho několik dní velké dřiny, jelikož musel vzít krumpáč a pořádně se zapotit. Vykopal velkou jámu v zemi, která byla pro jeho jezírko základem. Nechtěl si nechat zničit svou zahradu jakoukoliv těžkou technikou, a tak se pochopitelně rozhodl pro klasiku v podobě ruční práce. A jak mu to šlo? Poměrně pomalu, ale s každým dalším dnem se blížil do finále. Až když byl s velikostí a hloubkou jámy spokojený udělal další krok.

Vnitřek z pryžové folie

Nyní bylo třeba jediné. Zajistit, aby voda nikam neodtékala. Co k tomu použil? V podstatě ekologický materiál. A to pryžovou folii, která byla vyrobena ze starých pneumatik formou recyklace. Vlastnosti folie jsou ideální, jelikož je velmi pevná a odolná, a tak je pravděpodobné, že koupací jezírko vydrží i desítky let. Nejtěžší bylo sehnat dostatečně velký kus folie, kterou mohl muž do díry instalovat. I to dalo práci, ale když měl hotovo, věděl že se chýlí ke konci.

Doladění vzhledu a bylo hotovo

Když měl to hlavní za sebou, už stačilo jenom několik posledních věcí. A to doladění detailů a také napuštění vodou. Když bylo jezírko plné, rozhodl se, že se v něm poprvé vykoupe. Poté ho ukázal světu. Podívejte se na video a pokochejte se tím, že muž má na své zahradě krásnou tropickou lagunu která vypadá téměř stejně, jako někde v Karibiku. Chcete to samé? Můžete se inspirovat v následujícím videu.

Zkušená kuchařka rozhodně ví, co na talíři nejvíc rozehraje chuťové pohárky. Nejraději má tradiční českou kuchyni,... [Více o autorovi]