Rychlá domácí pizza za 7 minut: Těsto ani nehnětu a chutná lépe než z rozvozu. Italská pekařka mi poradil tento recept

Příprava této domácí pizzy je extrémně jednoduchá a také rychlá. Takže je to vlastně naprosto ideální rychlý oběd či večeře, nebo si ji můžete dopřát na chuť.

Kdo by nemiloval pizzu? Jasně, v dnešní době už není problém si ji kdykoliv objednat s dovážkou až do domu, ale není přece jen lepší, když si člověk pizzu upeče doma sám? Jakmile si přečtete tento recept a budete podle něj postupovat, uvidíte, že si skvělou pizzu zvládnete udělat i sami doma a bude lepší, než ta kupovaná. No a dokonce vám to nezabere ani moc času. Tak na co ještě čekáte?

Co budete potřebovat

K těmto ingrediencím si samozřejmě můžete přidat cokoliv jiného, co máte na pizze rádi. Například žampiony, šunku a nebo takový ananas. Záleží už jen na vás.

  • 2 pláty těsta na pizzu
  • rostlinný olej
  • 3 polévkové lžíce zakysané smetany
  • 200 g sýra
  • 3 polévkové lžíce kečupu
  • 200 g nějaké klobásy a nebo salámu
  • 300 g rajčat
  • cibule

Je to opravdu jednoduché

Nejprve si vezměte dva pláty těsta na pizzu a rozkrájejte je podle velikosti plechu. Plech si vymažte rostlinným olejem a položte na něj první plát těsta na pizzu. Namažte ho zakysanou smetanou, kterou tedy můžete nahradit majonézou, pokud chcete. Poté těsto posypte nastrouhaným tvrdým sýrem. Na sýr si položte druhý plát těsta na pizzu a ten poté pomažte kečupem.

Poté na takto rozdělanou pizzu rozložte kolečka salámu nebo nějaké dobré klobásy a na ně položte na tenké plátky nakrájená cherry rajčátka. Poté pizzu posypte cibulí nakrájenou na tenké proužky. Na závěr pizzu znova posypte strouhaným sýrem a dejte asi na 20 minut do trouby předehřáté na 180 stupňů. No a vaše pizza bez zdlouhavého připravování těsta je hotová. Přejeme vám dobrou chuť!

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*