Tyto křupavé sendviče podle receptu od mojí sestry jsou ideální rychlou svačinkou. Moje děti je milují

Zapečený sendvič

Horké sendviče představují rychlou a praktickou možnost, jak si dopřát výživnou svačinu nebo snídani. Tyto sendviče můžete připravit z mnoha druhů ingrediencí.

Jejich příprava obvykle zabere jen pár minut, což je ideální pro ty, kdo mají málo času nebo nemají chuť strávit hodně času u vaření. Použít na ně můžeme různé typy ingrediencí, včetně sýra, různých druhů masa jako jsou klobása a šunka, zeleniny, bylinek a různých omáček. Různorodost ingrediencí nabízí nekonečné možnosti pro experimentování s chutěmi, takže si můžete vytvořit sendvič přesně podle svého gusta.

Ingredience potřebné na přípravu horkých sendvičů:

  • 2 vejce
  • 100 mililitrů mléka
  • 50 mililitrů rostlinného oleje
  • ½ lžičky soli
  • špetka černého pepře
  • 6 plátků bochníku nebo jiného chleba
  • náplň dle chuti (šunka, salám, klobása, sýr, bylinky…)

Recept vhodný pro každého

V hluboké misce smíchejte vejce, mléko, rostlinný olej, sůl a černý pepř. Mísu, ve které budete sendviče zapékat, vymažte máslem. Každý plátek chleba namočte do vaječné směsi. Na plátky chleba navrstvěte dle vlastního výběru náplň – může to být klobása, salám, bylinky nebo sýr.

Chlebíčky s vajíčkovou pomazánkou chlebíčky na talíři

Moje maminka vždy podává návštěvám chlebíčky s touto vynikající vajíčkovou pomazánkou

Obložený chléb ;;

Ingredience si můžete zvolit podle sebe

Rozmístěnou náplň pokryjte zbylými plátky chleba, opět namočenými ve vaječné směsi, čímž vytvoříte sendviče. Uložte sendviče do připravené zapékací mísy. Posypete vrch sendvičů sýrem a pečte v předehřáté troubě na 200 stupňů Celsia po dobu 10 minut. Po upečení budete mít k dispozici delikátní a lákavé horké sendviče, které jsou bohatší a sytější alternativou k tradičním studeným chlebíčkům.

Zkušená kuchařka rozhodně ví, co na talíři nejvíc rozehraje chuťové pohárky. Nejraději má tradiční českou kuchyni,... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*