Milovaný zpěvák zemřel přímo na pódiu poté, co jej objala vášnivá fanynka

Fotografie: Michal Louč / Creative Commons / Attribution-Share Alike 3.0

Obrovská tragédie se stala při koncertu v brazilském Salinópolis. Mladý zpěvák zemřel po zásahu elektrickým proudem, když ho objala mokrá fanynka.

Populární brazilský zpěvák zemřel přímo na pódiu. Osudným se mu mělo stát objetí fanynky, která přišla na pódium celá promočená. To mělo způsobit, že 35letého zpěváka zasáhl výboj elektrického proudu z kabelu elektrické kytary. Nešťastná událost se stále vyšetřuje a ani rodina zatím neví, jak přesně k ní došlo.

Zpěváka zabil elektrický proud

K tragédii došlo při koncertu v hotelu Solar ve městě Salinópolis. Teprve 35letý Ayres Sasaki měl být v době incidentu přímo na pódiu. Tam za ním přišla fanynka, jejíž oblečení bylo promáčené. Když svůj idol objala, spustila řetězec událostí, který měl pro Sasakiho smrtelný konec. I když se neštěstí stále vyšetřuje, první zprávy hovoří o tom, že Sasaki utrpěl úraz elektrickým proudem od kabelu ozvučujícího hudební nástroj.

Silný výboj způsobil jeho okamžitou smrt a podle všeho nedošlo ani na resuscitaci. Mluvčí hotelu vyjádřil hlubokou lítost nad smrtelným incidentem v jejich hotelu 13. července. Vyšetřování přesné příčiny nehody stále probíhá a rodina čeká na informace o tom, co přesně se na pódiu událo. „Co víme, je, že jeho show byla naplánována na konkrétní čas a byla přesunuta, ale kontaktujeme lidi, kteří s ním v tu chvíli byli, abychom pochopili, jak se vše stalo. Až shromáždíme všechny informace, vydáme prohlášení pro tisk,“ řekla podle deníku Mirror Sasakiho teta.

Frontman oblíbené hudební kapely zemřel v pouhých 63 letech. Na víkend měl naplánovaný koncert

Architekt, který miloval hudbu

„Byl to extrémně charismatický člověk a jeho talent byl neuvěřitelný. Byl to ten nejlepší zpěvák a kytarista v Belému. Skvělý kamarád, zaměřený na rodinu, který byl velmi pozorný vůči svým přátelům a všem, kteří oceňovali jeho práci,“ cituje Blesk zpěváka a kamaráda Adriana Freitase. Příští měsíc by 35letý zpěvák oslavil první výročí svatby se svou ženou Marianou.

Ayres Sasaki se živil jako architekt, ale byl to také nadšený muzikant, který se ve volném čase věnoval koncertování. Podle jeho přátel byl králem přídavků a někdy zvládnul hrát i 12 hodin v kuse, aby nezklamal své fanoušky. Na SvětěKreativity jsme psali také o tragickém úmrtí Naomi Pomeroy, šéfkuchařky známé z televizního pořadu Top Chef. Utopila se na vodáckém výletě s přáteli.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*