Nalezení odlišné kozy je pro 98 % lidí nesplnitelnou výzvou. Bez nápovědy do 10 vteřin nemůžete uspět

optický klam
Fotografie: Vyapartalks

Optický klam má za úkol otestovat váš mozek a také schopnost hledat řešení. Tentokrát musíte najít jednu odlišnou kozu.

Jste-li milovníky optických klamů nebo jen rádi luštíte křížovky, hledání řešení různých vizuálních výzev je tou pravou zábavou právě pro vás. Pokud si troufáte i na tuto hádanku, zkuste do pár vteřin najít na obrázku plném koz tu, která se od ostatních malinko liší.

Záplava hádanek a optických klamů

Dobrou zprávou je, že pokud rádi hledáte řešení nejrůznějších vizuální výzev, ať už to jsou různé testy, optické klamy, hádanky, cokoli vás napadne, objevují se stále nové a nové. Můžete tak pravidelně trénovat svůj mozek a neustále si udržovat bystrou mysl. V pokročilém věku budete za tento typ cvičení vděční.

optický klam
Fotografie: Vyapartalks

Najděte ve stádu koz jednu odlišnou

Tento optický klam má za úkol pořádně potrénovat váš mozek, ale také zrak. Otestujte svou soustředěnost a pozorovací schopnosti a zjistěte tak o sobě zase něco nového. Pozorně si prohlédněte obrázek s několika kozami, kde vypadá jedna jako druhá. Vaším úkolem je do pár vteřin najít kozu, která se od ostatních přece jen trochu odlišuje.

hádanka

Máte 5 vteřin: Pouze nejrychleji myslící lidé najdou schované zvíře v tomto obrázku

Musíte si pečlivě prohlédnout všechna tato zvířata a snažit se odhalit onen detail, který jednu kozu činí jinou než zbytek stáda. Ale vy to jistě zvládnete, nezaobírejte se zbytečně věcmi, které vám nepomohou v řešení. Ihned se soustřeďte na všechny výraznější rysy uvedených zvířat. Projeďte očima obrázek a následně se věnujte detailům. Níže naleznete řešení.

řešení vizuální výzvy
Fotografie: Vyapartalks

Pokud jste během několika sekund našli ukrytou třínohou kozu, váš zrak je na tom velmi dobře a můžete se považovat za malého génia. Věřte nebo ne, většina hráčů je na tom podobně, především ti, kteří tuto formu zábavy pravidelně praktikují. Spousta z nich najde řešení do 2 sekund. Jak jste na tom vy? Pokud chcete znovu zkusit své štěstí, vyberte si některou z vizuálních výzev na SvětěKreativity. Například tu, v níž máte za úkol najít chlapce mezi dívkami.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*