Na veřejnost unikl nechutný případ ze střední školy. Chování dívek vůči školníkovi překročilo meze

Fotografie: Depositphotos

Vyjít s pubertálními dětmi není jednoduché. Domluva se většinou míjí účinkem a často má za následek ještě horší chování. Tyto dívky ale dostaly lekci.

Puberta je opravdu těžké období, se kterým se u dětí holt musí počítat. Někdy je však potřeba vystavit nevhodnému chování jasnou stopku, stejně jako to udělali na jedné střední škole, kde dívky svým chováním neustále zlobily školníka. Ten však nakonec s paní ředitelkou vymyslel chytrý plán, který na dívky zabral na jedničku. Tohle už nikdy dělat nebudou.

Úklid dívčích toalet už byl nad jeho síly

Web Topniusy upozornil na případ party pubertálních školaček, která dostala řádně za vyučenou. Ve škole si totiž zvykly příliš nedbat na pořádek na dívčích záchodech a pravidelně tu také zanechávaly otisky namalovaných rtů na zrcadlech. Školníkovi vždycky dalo velkou práci, aby nepořádek na záchodech uklidil. A obzvlášť mastné otisky z rtěnek se ze zrcadel dostávaly opravdu jen těžko.

Naštvaný školník už to nevydržel a šel za ředitelkou školy, aby jí oznámil, s čím se musí neustále potýkat. Ředitelka ho vyslechla a věc rozhodně nenechala jen tak. Jak popsal web Snopes, následujícího dne zašla za studentkami a důrazně je upozornila na to, aby na záchodech nenechávaly nepořádek a otisky rtů na zrcadlech. Jenomže její napomínání mělo přesně opačný účinek.

Skandální příběh z mateřské školky znepokojil veřejnost. 4leté dítě v nesnázích si prošlo peklem

Školník jim předvedl, jak myje zrcadla

Dívky tentokrát zrcadla „vyzdobily“ ještě větším počtem otisků a školník neměl daleko k mdlobám, když špinavá zrcadla viděl. Opět zamířil za ředitelkou a společně se jim podařilo vymyslet jiný plán. Další den si ředitelka přišla pro dívky, které si ve škole malovaly rty, a pozvala je na dívčí záchody. Tady už na ně čekal školník a začal jim názorně ukazovat, jakým způsobem umývá zrcadla u umyvadel.

Vzal čisticí stěrku s rukojetí a nejprve ji důkladně namočil v záchodě. Poté s ní začal umývat zašpiněná zrcadla. Výrazy dívek jsou opravdu k nezaplacení. Představa, že obtiskují rty na zrcadla umytá vodou ze záchodu, v nich vyvolávala nevolnost. Mnohé se neudržely a rtěnku si začaly ze svých úst stírat. Názorná ukázka úklidu se rychle roznesla po celé škole a od té doby měl školník klid. Na zrcadlech se už neobjevil jediný otisk. Na SvětěKreativity jsme psali také o neuvěřitelném tanečním vystoupení středoškolaček. Během 15 vteřin zvedly ze židlí i profesionály.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*