Žena zveřejnila video „nepřijatelně hrubého“ manažera restaurace. Nakonec si udělala akorát ostudu

Fotografie: Freepik

Po internetu se šíří video, ve kterém žena diskutuje s manažerem restaurace. Myslela si, že ji lidé podpoří, ukázalo se, že ta „hrubá“ tu je ona.

Web ViralTales upozornil na video, které se šíří po internetu. Dvě sestry se tu vydaly i se svými malými děti povečeřet do restaurace. Jaké však bylo jejich překvapení, když k jejich stolu přišel manažer a slušně je požádal, aby si uklidnily své děti. Ty totiž pobíhaly po restauraci a chovaly se tak hlučně, že si ostatní hosté manažerovi stěžovali. Jedna z žen se však cítila jeho požadavky velmi dotčená a pustila se s ním do odvážné diskuze.

Manažer je slušně upozornil, aby nedělali hluk

Celou scénu její sestra natočila a video poté umístila na internet s názvem „Hrubý manažer“. Ženy nejspíše očekávaly vlnu solidarity a podpory. Většina lidí však celou situaci viděla úplně obráceně. Manažer ve videu vůbec není hrubý, pouze ženy žádá, aby uklidnily své děti. „Máme tu další zákazníky a vy to musíte vzít v úvahu také. Nevím, co víc k tomu můžu říct. Omlouvám se, že jsem vás naštval,“ cituje manažera web DailyHeadlines.

Žena jej však obviňuje z toho, že restaurace k nim není přátelská jen proto, že přišly s malými dětmi. V jednu chvíli dokonce požaduje jídlo zdarma a chce číslo na jeho nadřízeného. Manažer se stále omlouvá a snaží se věc řešit v klidu. Rozhovor mezi nimi je ve videu špatně slyšet právě kvůli malým dětem, které jsou opravdu hlučné, ale ani jedna z žen je nijak nenapomíná.

Servírka obdržela královské spropitné 50 000 Kč. Netušila však, že jí částka zničí život

Komentující nenechali na ženě nit suchou

Jak přesně celá situace dopadla, není z videa patrné. Mnoho lidí však k němu připojilo jasný názor a ten se ženám určitě nemohl líbit. „Zdravím, paní. Pokud vezmete své děti do restaurace, kde se všichni snaží jíst a konverzovat, je vaší povinností jako rodiče zabránit tomu, aby vaše děti byly příliš hlučné. Není fér, že si nikdo kolem vás nemůže vychutnat jídlo, protože nevíte, jak naučit své děti, co to znamená chovat se slušně a brát ohled na ostatní na veřejnosti,“ zněl jeden z nich.

„Zveřejnila jste video, na němž se chováte jako kus odpadu, a nazvala jste ho ‚Hrubý manažer‘. Jsem jediný, komu to přijde zatraceně vtipné? Video by se mělo jmenovat spíš ‚Hrubý zákazník‘. Neuvěřitelné!“ připojil se další komentující. Zdá se, že někteří lidé si opravdu nevidí ani na špičku nosu. Na SvětěKreativity jsme psali také o letušce, která se setkala s nejhorším cestujícím své kariéry.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*