Předpověď Baby Vangy pro rok 2025 děsí veřejnost: Dle věštkyně začne pravá apokalypsa

Fotografie: Depositphotos

V roce 2025 čeká Evropu obrovská katastrofa. Alespoň to tvrdí předpovědi slavné mystičky, Baby Vangy.

Baba Vanga je vedle slavného Nostradama považována za prorokyni, jejíž předpovědi se s železnou pravidelností naplňují. Slepá bulharská mystička podle NYPost předpověděla již řadu událostí, které se v minulosti vyplnily. Její vidění však sahá i do daleké budoucnosti. V jejích vizích se lidstvo dočká setkání s mimozemšťany i s rozšířením komunismu po celém světě. To je ale ještě daleko. Podívejte se, co věští pro rok 2025.

Evropu zasáhne konflikt s apokalyptickými následky

Vangelija Pandeva Dimitrovova, známá jako Baba Vanga, byla bulharskou jasnovidkyní. Své schopnosti získala poté, co ve 13 letech přišla při písečné bouři o zrak a dostala dar jasnovidectví a léčení. Lidé se za ní sjížděli tisíce kilometrů, aby je vyléčila nebo jim poskytla vhled do budoucnosti. Svými schopnostmi byla natolik známá, že za ní jezdili dokonce i vysocí komunističtí představitelé.

I když Baba Vanga zemřela již v roce 1996, její vyřčená proroctví sahají podle webu Filantropikum až do roku 5079, kdy by měl nastat konec světa. Můžeme si tedy oddechnout, protože konce světa se příští rok naštěstí nedočkáme. I tak nás však má čekat apokalyptický rok. V Evropě by se totiž v roce 2025 měl rozhořet válečný konflikt, který úplně změní tvář Evropy.

Říkají mu „malý Nostradamus“ za jeho mrazivě přesné předpovědi. Nyní popsal, co nás čeká do konce roku 2024

Následovat bude zatopení rozsáhlých území

Většina obyvatel by měla zahynout a Evropa zůstane zcela zdevastovaná. To by mělo být začátkem úpadku lidstva, který vyvrcholí právě rokem 5079. V roce 2033 by mělo přijít další drama v podobě tání ledovců, které zapříčiní zatopení rozsáhlých území. V roce 2076 by se pak podle ní měl komunismus, jako ideologie, opět ujmout vlády a rozšířit se do celého světa.

věštění
Fotografie: Freepik

Její předpovědi tak rozhodně nezní moc optimisticky. Můžeme jenom doufat, že tentokrát se její proroctví opravdu nevyplní. Na SvětěKreativity jsme psali také o jasnovidci, kterému se přezdívá žijící Nostradamus. Zatímco Baba Vanga předpovídá setkání s mimozemšťany až na rok 2130, tento muž jej vidí mnohem dříve. Podle něj se s nimi lidstvo setká už v roce 2028.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*