Žena porodila během sešlosti u kamarádky. Ta jí poslala účet za znečištěnou pohovku

Fotografie: Depositphotos

Porod je náročná záležitost, během které se může leccos pokazit. Tuto ženu nečekaně zastihl u kamarádky na gauči, což způsobilo velké drama.

Když si žena jménem Lilly užívala poklidný večer u své kamarádky, začala nečekaně rodit. V tu ránu obě okamžitě přivolaly pomoc, která dorazila velmi rychle a pomohla novopečené matce přivést miminko na svět bez větších obtíží. Jenže o něco hůře si situaci přebrala majitelka bytu Ella, která po incidentu přestala s Lilly mluvit. Když se jí poté ozvala, chtěla dle serveru NYPost jediné, a to zaplatit novou pohovku.

Děti si to neumí nikdy správně načasovat

Lilly si myslela, že si poklidně užije dámskou jízdu se svými kamarádkami, když začala náhle rodit. Bohužel si její dítě vybralo tu nejhorší chvíli a obě tak musely co nejrychleji zakročit. Těhotná žena během porodu seděla na pohovce kamarádky Elly, kterou bohužel celou zašpinila. Ačkoli to nebyla její vina, Ella se přes tuto skutečnost nepřenesla a k narození zdravého dítěte jí ani nepopřála. Lilly nechápala, proč je taková.

Když navíc přijeli lékaři a pomohli jí náročný životní moment úspěšně zvládnout, okamžitě vyhnali všechny dívky z domu, včetně Elly. Lilly se po nějaké době své kamarádce ozvala s tím, zda je vše v pořádku. Ta jí na to nicméně odpověděla pouze tím, aby jí poslala peníze za novou pohovku, kterou musela zaplatit. Od té doby navíc byla podle všeho velmi chladná a nechtěla se s ní bavit. „Vůbec mi nevadí ji zaplatit, ale přišlo mi to tak trochu drsné,“ uvedla novopečená matka.

Během svatby se matka nevěsty zvedla s papírem v ruce. To, co přečetla, všechny srazilo do kolen

Když se o incidentu rozpovídala na internetu, překvapily ji další drsné komentáře od uživatelů Redditu. „Když jsi rodila, musíš vědět, jak je to špinavé. Já bych jako matka byla ráda, že nechtěla doplatit ještě další položky, třeba když musela starou pohovku vynést z bytu a nechat ji zklikvidovat,“ objevilo se pod příspěvkem. Na webu SvětKreativity jsme také psali o další ženě, která po porodu musela učinit velmi těžké rozhodnutí.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*