Jeptišku v talentové soutěži na první pohled odsoudil celý sál. Svým výkonem však všechny nadchla

Fotografie: Chris McKenna / Creative Commons / Attribution-Share Alike 4.0

Talentové soutěže často přinášejí neuvěřitelné a dojemné výkony. Nezapomenutelným se stalo vystoupení řádové sestry Cristiny.

Jedním z nich je vystoupení sestry Cristiny Scuccii, italské jeptišky, která svým talentem ohromila nejen porotu soutěže The Voice of Italy, ale také celý svět. Její konkurzní vystoupení nasbíralo přes 110 milionů zhlédnutí a stalo se jedním z nejsledovanějších videí na internetu. Sestra Cristina Scuccia, v té době 25letá, pochází ze Sicílie a je členkou řádu Ursuline Svaté rodiny z Milána.

Rozhodla se vystoupit ze svého stínu

I přesto, že Cristina vyrůstala s vášní pro hudbu a zpěv, její cesta k profesionální pěvecké kariéře byla komplikovaná. V mládí nebyla plně zaměřená na své hudební cíle a nebylo jasné, zda se bude věnovat zpěvu. Její talent ale podle webu Armenia23  neunikl pozornosti jejích představených, kteří si byli dobře vědomi jejího výjimečného hlasového nadání.

Matka představená ji nakonec povzbudila, aby se přihlásila do soutěže. Zpočátku se zdálo, že účast jeptišky v takovéto show bude neobvyklá, ale nikdo netušil, jak ohromující a silný zážitek to bude. V soutěži se Sestra Cristina rozhodla vystoupit s písní No One od zpěvačky Alicie Keys. Ohromila nejen publikum, ale i diváky na několika sociálních sítích, včetně sítě X.

Všichni si mysleli, že 70letá dáma bude zpívat. Jakmile si sundala župan, celý sál zíral v němém úžasu

Výjimečné vystoupení, které dojalo svět

Jakmile zazněly první tóny jejího vystoupení, publikum bylo nadšené a začalo tleskat. Její hlas byl tak silný a emocionální, že dokázal okamžitě rozproudit atmosféru v sále. Porotci, kteří seděli zády k pódiu, byli zpočátku zmatení nadšením diváků. Ale poté, co sestra Cristina začala zpívat naplno, jeden po druhém začali otáčet svá křesla, aby viděli, kdo za tímto úžasným výkonem stojí.

Každý porotce se postupně otočil a všichni byli v šoku, když spatřili, že před nimi stojí jeptiška. Tento moment byl pro všechny přítomné nesmírně emotivní a překvapující. Porotci, z nichž někteří byli doslova v šoku, nemohli uvěřit, že tak ohromující výkon předvedla právě členka řádu. Na SvětěKreativity jsme také napsali, jak v talentové soutěži oslnila souhra 65 tanečníků.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*