Fanoušci i blízcí Karla Gotta zuří. To, co udělal neznámý pachatel jeho hrobu, je neodpustitelné

Fotografie: David Sedlecký / Creative Commons / Attribution-Share Alike 4.0

Je to už pět let, co světlo světa opustil světoznámý zpěvák Karel Gott. Na jeho hrob se chodí fanoušci dívat neustále, ale bohužel se tam nejspíše krade.

Fanoušci zesnulého zpěváka Karla Gotta chodí každoročně truchlit nad jeho hrobem umístěným na pražských Malvazinkách. Kromě květin a svíček mu tam mnozí nosí i sošky andělíčků či ptáčků, ale jak se v poslední době ukázalo, ty bohužel někam neustále mizí, zmiňuje web Extra. To samozřejmě fanoušky pobouřilo a nedokáží si vysvětlit, proč by to někdo dělal. Přesto se snažili uctít památku legendy, jak nejlépe mohli.

Z hrobu Karla Gotta mizí sošky

Karel Gott si získal slávu nejen v Česku, ale takřka po celém světě. Přestože opustil světlo světa již před pěti lety, lidé si dodnes připomínají jeho památku a těžce se smiřují s jeho odchodem. Proto mu také každoročně 1. 10. nosí na hrob do pražských Malvazinek květiny, svíčky a často i sošky andělíčků nebo ptáčků. Těmi chtějí vyjádřit zpěvákovi láskyplnou úctu a skutečnost, že na něj nikdy nezapomenou. Jenže někdo tyto drobnosti začal nejspíše krást.

Někteří fanoušci si totiž u hrobu všimli, že sošky ptáčků, které tam již dříve donesli, záhadně zmizely. Na vršku náhrobní desky dokonce zbyl dle webu Novinky pouze jeden ptáček, což je velmi nahněvalo a dovedlo k dlouhým diskuzím. Přesto se však snažili zachovat příjemnou atmosféru a poslední místo odpočinku slavného zpěváka obsypávali barevnými květinami a svíčkami. Byli i tací, kteří přinesli fotografie Gotta z dob jeho mládí a srdíčka se vzkazy.

Ivana Gottová poslala Karlovi nečekaný vzkaz do nebe. To, co napsala, zaskočilo celé Česko

K pátému výročí Gottovy smrti se vyjádřila samozřejmě také Ivana, která sdílela dojemnou vzpomínku na sociálních sítí. „1. říjen bude pro mě navždy spojený s bolestnou vzpomínkou Tvého odchodu, a proto už pět let nemohu slavit narozeniny s naší společnou kamarádkou Ilonou, i když Tobě by to jistě nevadilo,“ prozradila v úvodu. Na webu SvětKreativity jsme také napsali o výdělcích Karla Gotta během jeho kariéry.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*