11leté dívce se beze studu vysmíval celý sál. Jakmile zazpívala první dva tóny, všichni zrudli hanbou

Fotografie: Chris McKenna / Creative Commons / Attribution-Share Alike 4.0

Holčička ohromila svým výkonem diváky i porotou. Mnozí se shodli, že v oblíbené soutěži nikdy nebylo talentovanější dítě.

Podívejte se na toto úchvatné vystoupení, které zvedlo ze židlí porotu i diváky. Jak uvádí deník Webniusy, někteří lidé se jednoduše jako zpěváci už narodí. To je případ této teprve 11leté dívky, která vládne tak dokonalým hlasem, že je schopná zazpívat cokoliv. Do prvního kola talentové soutěže si vybrala náročný šanson od Edith Piaf. Už od prvních tónů bylo jasné, že tato holčička dostala do vínku obrovský dar.

První porotkyně zareagovala po dvou vteřinách

Teprve 11letá Sofie Thomas naprosto okouzlila diváky i porotu svým výkonem v německé verzi soutěže The Voice Kids. Jako píseň do slepého kola soutěže si vybrala známý šanson Non, je ne regrette rien od Edith Piaf. Už po prvním tónu se jedna z porotkyň rozhodla, že chce mít tuto dívku ve svém týmu, a zmáčkla tlačítko, které otočilo její křeslo. Netrvalo dlouho a následoval ji také další z porotců.

Je to neuvěřitelné, ale Sofie je tak talentovaná, že máte pocit, jako by se na pódiu zhmotnila samotná Edith Piaf. Během jejího vystoupení se zpátky nedrží ani diváci, kteří tleskají a mohutně tuto talentovanou dívku povzbuzují. Když píseň skončí, ovace neberou konce. Nikdo nepochybuje o tom, že tato slečna má před sebou zářnou hudební kariéru.

Už od prvního pohledu neměli porotci od mladého chlapce velká očekávání. Poté všem vytřel zrak

Stala se vůbec nejmladší vítězkou

Sofie pokračovala dál v soutěži bez zaváhání a každá z písní, které předvedla, byla pro posluchače nezapomenutelným zážitkem. Vyslechnout si tak mohli v jejím podání hity jako Dream On od Aerosmith, Ave Maria od Franze Schuberta nebo Bohemian Rhapsody od skupiny Queen. Sofie nakonec zaslouženě celou soutěž vyhrála a stala se tak podle deníku Dewezet vůbec nejmladší vítězkou v historii.

A mnozí lidé se shodují na tom, že byla tím nejtalentovanějším dítětem, které se v této soutěži kdy objevilo. Nedávno Sofie oslavila 18. narozeniny a zpívání se věnuje i nadále. Její repertoár je opravdu široký, protože dokáže zazpívat všechno, od rocku až po operu. Ve videu níže se můžete podívat na její první představení v soutěži, které všechny tolik uchvátilo. Na SvětěKreativity jsme rovněž psali o dechberoucím vystoupení talentované jeptišky.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*