7 let se snažili o dítě, poté se zadařilo. Po prohlédnutí ultrazvuku lékaře polil studený pot

Fotografie: Nevit Dilmen / Creative Commons / Attribution-Share Alike 3.0

Příběhy o rodičovství jsou plné radosti, očekávání, ale také frustrace a zklamání. Někdy vede k neuvěřitelnému a nečekanému štěstí dlouhá cesta.

Mladá žena z Nigérie, která strávila sedm let marnými pokusy o početí, se nakonec dočkala nejen jednoho dítěte, ale rovnou čtyř. Tato událost dojala mnohé po celém světě a její příběh se rychle stal virálním. Pro mnoho žen je cesta k mateřství přirozená a rychlá, pro jiné však představuje roky úsilí a pokusů.

Dlouhá cesta k rodičovství

Nigerijka, o které tento příběh pojednává, vyzkoušela podle webu SantePlusMag všechny možné způsoby, jak otěhotnět, ale bez úspěchu. Po sedmi letech, kdy se její naděje na vlastní dítě téměř vytratila, však došlo k nečekanému zázraku. Když byla těhotná, snila o tom, že porodí dvojčata, ale nakonec jí osud nadělil čtyři miminka – Camille, Caspera, Crisse a Cesena.

Příchod čtyř dětí najednou by mnohé vyděsil, ale tato rodina byla na vrcholu štěstí. Bez ohledu na všechny výzvy, které péče o čtyřčata přináší – od častého krmení, plenek až po bezesné noci – byli rodiče naplněni radostí a vděčností. Pro ně byla podle webu Legit tato čtyřnásobná nadílka požehnáním, na které čekali dlouhá léta.

Chlapeček se narodil s nemocí, která postihne 1 z 500 000 lidí. Čím bude starší, tím bude ošklivější

Sdílení radosti na sociálních sítích

Tento radostný příběh si rychle našel cestu na sociální sítě, kde mladá matka sdílela své pocity a zážitky. Video z nemocnice, kde jsou vidět rozkošná čtyřčata, zaplavilo internet a získalo tisíce pozitivních reakcí. Lidé nejen gratulovali rodičům k novému štěstí, ale také vyjadřovali obdiv nad matčinou vytrvalostí a odvahou.

miminko
Fotografie: Freepik

Příběh této ženy slouží jako silná inspirace pro všechny, kteří bojují s problémy početí. Matka se rozhodla podělit o své zkušenosti, aby povzbudila ženy, jež se potýkají se stejnými obtížemi, a ukázala jim, že by nikdy neměly ztrácet naději. Na SvětěKreativity jsme také popsali smutný příběh ženy, která se rozhodla své miminko dát po porodu k adopci.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*