Ostře kritizovaný Jan Tománek vyrazil dech všem divákům StarDance. Tuto reakci nikdo nečekal

Fotografie: Show Jana Krause, FTV Prima / Creative Commons / Attribution 3.0

Jan Tománek se stálým divákům StarDance stal během prvního dílu pořadu trnem v oku. S druhým dílem to ale vypadá, že se karta obrací.

StarDance v České republice, aneb Když hvězdy tančí… Tento zábavný pořad se na našich obrazovkách objevil už před osmnácti lety, a tentokrát běží jeho 13. ročník. Standardně se setkáváme s moderátory této taneční soutěže Markem Ebenem a Terezou Kostkovou. A v porotě stabilně usedali profesionální tanečníci Tatiana Drexler a Zdeněk Chlopčík. V posledních letech se mezi nimi objevuje Richard Genzer.

Výměna porotce se nesetkala s pochopením

Avšak staly se věci, kterým laická veřejnost příliš nerozumí, a od posledního ročníku došlo ke změně. Letos v porotě nezasedl všemi zlořečený, a přesto milovaný Zdeněk Chlopčík a nahradil ho tanečník Jan Tománek. S tím jste se v některých uplynulých ročnících setkali i přímo v roli tanečníka. A v této souvislosti se už první díl zábavné taneční soutěže setkal s obrovskou vlnou kritiky, uvádí se na webu Extra. Diváci StarDance se s odchodem přísného, avšak sympatického porotce Zdeňka Chlopčíka, který patřil k legendám tohoto pořadu, nemíní smířit.

Na všech sociálních sítích volají po jeho návratu a dávají velmi silně najevo, že volba Jana Tománka coby náhrada za Chlopčíka nebyla správná. I na SvětěKreativity jsme již psali, že letošní první díl StarDance schytal kritiku, a to včetně moderátorů a již poněkud nudícího konceptu bez inovací. Zdeněk Chlopčík zkrátka dodával pořadu „šťávu“, pro mnohé diváky už to tedy není ta StarDance jako bývala.

Česká televize znovu čelí ostré kritice ze strany diváků. Výměna Chlopčíka je prý jen špička ledovce

Co se Tománkovi vyčítá

Nelíbilo se hlavně to, že Tománek se snažil Chlopčíka nahradit v pozici „toho přísného“. Snažil se být kritický, ale divákům se zdálo, že na nesprávných místech, a tudíž nebyl spravedlivý. Diváky nejvíce rozhořčilo, že kritizoval Oskara Hese i přesto, že druzí dva porotci označili jeho tanec ten večer za nejlepší. Jak však uvádí web Super, po druhém kole StarDance už se tak kritické hlasy neozývaly a řada lidí dokonce přidala komentáře pochvalné.

Dneska se snažil. – Taky jsem měla dojem, že to bylo oproti minulému týdnu trošku lepší. – Po tomto dílu bych chtěla pochválit pana Tománka, který minule schytával dost bídu. Tentokrát byl z porotců nejobjektivnější a z jeho hodnocení si páry mohou vzít nejvíc rad k srdci,“ cituje Super některé z komentářů na sociálních sítích. Možná, že se Jan Tománek držel tentokráte více svého stylu a své příznivce si nakonec získá.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*