Oblíbený supermarket udělal chybu. Češi vykupují tento masný výrobek se 70% slevou

Fotografie: Depositphotos

Tak to tu dlouho nebylo. Lidl se nejspíš trochu přepočítal a nyní se rychle zbavuje zboží, které nejde na odbyt. Tato lahůdka tu čeká opravdu za hubičku.

V posledních měsících jsme svědky spíše neustálého zdražování potravin. Někdy se však objeví cenovka, která vypadá spíše jako z říše snů. Přesvědčili se o tom zákazníci v řetězci Lidl, kteří nemohli uvěřit cenovce u chlazené husy. Pokud patříte k těm, kteří dodržují svatomartinské pohoštění, zkuste vyrazit na lov. Tohle je nabídka, která se opravdu neodmítá.

Cena se každým dnem snižuje

V posledních dnech se na sociálních sítích začaly objevovat příspěvky s husími úlovky. Chlubí se s nimi lidé, kteří vyrazili na nákup do Lidlu a u boxu s chlazeným masem nestačili zírat. Vypadá to, že tento řetězec objednal velké množství celých hus, které však nešly na odbyt tak, jak bylo zamýšleno. Cena tak začala postupně klesat, až byla skoro za hubičku.

„Hlásím, že v Lidlu mají chlazenou celou husu za krásných 120 kč/kg, hupky šupky do mrazáku a za 3 týdny na pekáč. Za 600,- pro 3 až 4 lidi hostina doma jak fík,“ pochlubil se nejprve úlovkem jeden uživatel na síti X. Jak však dny ubíhaly a začalo se blížit datum expirace, už tak výhodná cena klesla ještě více. Na husách se začaly objevovat oranžové slevové nálepky, které inzerovaly -70 %.

Oblíbený řetězec supermarketů konečně vyslyšel prosby českých zákazníků. Oznámil revoluční změnu

Husa by neměla na svatého Martina chybět

Ondřej Šnobl se tak mohl pochlubit kapitálním úlovkem. Husa vážící 4,7 kg za 894 Kč ho po slevě stála jen 169 Kč. To, že ji koupil den před expirací, ho nijak netrápí. Husa poputuje na mrazák, kde počká, až na ni přijde čas. Se svou troškou do mlýna také přispěl uživatel Jakub, který se na sociální síti X pochlubil neuvěřitelně nízkou cenou celé kachny. Lidl ji nabízí za 70 Kč/kg.

Husy mají podle všeho různá data expirace a rozhodně se tak vyplatí vyrazit co nejdříve omrknout situaci. Možná na vás na některé z prodejen ještě čeká husa za hubičku. 11. listopad se blíží a na svatého Martina by husa na stole chybět neměla. Na SvětěKreativity jsme rovněž psali o novince v Lidlu, díky ní na nákupech zákazníci ještě více ušetří.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*