Věštění z ruky: Čáry na ukazováčku určují charakterové vlastnosti a prozrazují, co lze očekávat od budoucnosti

Fotografie: iStock

Konceptuální antropologie je založená na počtu čar na ukazováčku, dokáže určit vaši osobnost a dokonce i váš osud.

Ve věku plnoletosti mají čáry mezi druhým a třetím indexem každého člověka obvykle jiný tvar. Podle antropologie může jednoduchý pohled na tyto čáry odhalit hodně o osobnosti a osudu člověka. Nyní se podívejte na svou pravou ruku a zkontrolujte si, jaké čáry máte na ukazováčku. Poté už si jen přečtěte, co to znamená.

Obě čáry jsou rovné

Pokud jsou čáry na vašem ukazováčku rovné, pak jste velmi opatrný člověk. Také dokážete být velmi pozorný a přemýšlivý. Když čelíte téměř jakémukoli problému, vždy děláte správná rozhodnutí, protože ke všemu přistupujete s klidem a zdrženlivostí. Pro lidi, jako jste vy, je snadné získávat body v očích vašich šéfů a kolegů. Někdy se však tyto vaše vlastnosti vystupňují ve slabost, protože kvůli přílišné péči nebo píli můžete ztratit hodně času.

Horní čára rovná, spodní zakřivená

Jste naprosto bezstarostný člověk. Co k vám přijde, to přijde, a tak není potřeba o ničem souvisejícím přemýšlet. Dokážete si užívat života po svém. Jste člověk, kterého nezajímají peníze, skutečným bohatstvím je pro vás duchovní život. Bohužel velmi snadno důvěřujete lidem a proto se můžete nechat zmást špatnými lidmi. Měli byste se naučit zvládat své emoce, v budoucnu to budete potřebovat.

Horní čára zakřivená, spodní rovná

Jste typ člověka, který žije více racionálně než emocionálně. Také jste velmi pozorní a skvěle ovládáte své emoce, takže se dokážete opravdu rychle vypořádat s problémy, které vás potkají. Je dost pravděpodobné, že se z vás stane nějaký úspěšný majitel. Bez ohledu na to, co děláte, vždy děláte maximum pro dosažení očekávaného úspěchu. S vaší chladnou hlavou dosáhnete naprosto čehokoliv.

Fotografie: Pexels

Obě čáry jsou zakřivené

Jste velmi společenský a zábavný člověk. Díky své výjimečné osobnosti máte velmi dobré vztahy s kolegy a přáteli. Mnoho lidí vás považuje za skvělého kamaráda. Dá se říci, že kamkoli půjdete, vždy budete přinášet radost, optimismus a pozitivní energii. Ať je situace jakákoli, pomáháte ostatním, jak jen můžete. Rozhodně byste ale měli myslet na to, že ne každý člověk to s vámi myslí dobře.

Zdroj: Allure, Independencebigs

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]