Pružná pokožka snadno a rychle. Místo chemie zkuste sílu přírody

Pružná pokožka je něco, po čem touží každá žena. Zapomeňte na krémy plné chemie a zkuste něco, co zabírá mnohem lépe. Přírodu. I když se to nezdá, je to právě síla přírody, které je ve všech ohledech lepší než jakékoliv kupované produkty.

Ty mají nejenom často chemické složení, ale mnohdy nejsou ani nijak levné. A pokud je nahradíte výtažkem z přírody, budete jenom zírat na to, co ten dokáže. Je vaším cílem pružné pokožka? Zjistěte jak na ni.

Co budete potřebovat?

Krásná a pružná pokožka je snem každé ženy. My vám nyní ukážeme, jak jí můžete dosáhnout bez toho, abyste si kupovala drahé krémy. Postačí, když si připravíte jeden z unikátních přírodních receptů, na který postačí jenom pár běžných surovin. A to těchto:

  • 150 ml perlivé vody
  • 1 lžíce bílého jogurtu
  • 2 dcl mrkvové šťávy
  • 1 lžíci kukuřičného škrobu

Příprava je jednoduchá

Jako první rozmíchejte ve studené vodě kukuřičný škrob. Vznikne hustší tekutina, ve kterou se mohou objevit hrudky. To však nutně nevadí. Nyní dejte směs na sporák a pomalu zahřívejte a stále míchejte. Díky tomu hrudky nejenom zmizí, ale také dojde k výraznějšímu zhoustnutí.

Potom stačí jenom sundat ze sporáku a když směs vychladne, vmícháte do ní zbývající ingredience. A to mrkvovou šťávu a také jogurt. Doporučujeme mít základ opravdu hustý, jelikož šťáva z mrkve vše rozředí na požadovanou konzistenci. Ta by měla být podobná krémům nebo různým pleťovým maskám.

Aplikujte třikrát týdně

A nyní už samotná aplikace. Pokud je cílem krásná pružná pokožka, doporučujeme aplikovat třikrát týdně. A jak? Základem by měla být dokonale čistá, umytá pleť. Na tu tuto přírodní směs naneste v tenké vrstvě. A to na váš obličej, ale třeba i dekolt, nebo jiné části těla, kde vás kůže může trápit. Takto nechte působit po dobu dvacet minut a potom omyjte. Uvidíte, že už za první týden budete moci pozorovat první výraznější změny.

Zkušená kuchařka rozhodně ví, co na talíři nejvíc rozehraje chuťové pohárky. Nejraději má tradiční českou kuchyni,... [Více o autorovi]