Rolky s mletým masem a opečenou slaninou: Hodí se ke každé příležitosti. Zamiluje si je celá rodina

Připravte si skvělé rolky s mletým masem a opečenou slaninou, které jsou velmi jednoduché na přípravu, takže je zvládne každý.

Pokud vás tak nějak nenapadá, co si připravit k obědu, nemusíte hledat různé recepty na internetu. Především z toho důvodu, že jeden originální recept na skvělý pokrm, tu pro vás dnes máme připravený. Bude se jednat o rolky s mletým masem a slaninou, které jsou velmi jednoduché na přípravu, takže je zvládne připravit i úplný začátečník. Opravdu to vyzkoušejte, nebudete litovat.

Co budete potřebovat

  • jakékoli mleté ​​maso – 450 – 500 g.
  • cibule – 1 ks.
  • mrkev – 1 ks.
  • rostlinný olej
  • mletá paprika
  • sůl
  • jakékoli koření
  • strouhanka – 3 polévkové lžíce.
  • čerstvá petrželka
  • slanina – 250 g.

Je to opravdu snadné

Na pánvi orestujte cibuli nakrájenou na kostičky a mrkev nastrouhanou na hrubém struhadle. Smažte úplně do měkka. Nechte trochu vychladnout. Jakékoliv mleté maso si dejte do samostatné misky. K mletému masu nyní přidejte mletou papriku, sůl podle chuti a také koření dle vašeho výběru. Poté ještě přidejte strouhanku, petržel a osmaženou cibulku s mrkví.

Fotografie: Pexels

Mleté maso dobře promíchejte a rozdělte přibližně na stejné dílky. Z každého si vytvarujte malý řízek a obalte ho proužkem slaniny. Připravené karbanátky přendejte do zapékací misky. Dejte do trouby předehřáté na 180 stupňů a pečte asi 40 minut. Hotové rolky podávejte ještě teplé. Nejlépe se k tomu hodí například zeleninový salát a nebo brambory a kyselé okurky. Přejeme vám dobrou chuť!

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*