Pomazánky už nekupuji, dělám si tu nejlepší sama: Tato česnekovo-sýrová je tisíckrát chutnější a lahodnější než v obchodě

hotová pomazánka na chlebíčku

Tato domácí pomazánka bude chutnat úplně každému, kdo ji ochutná. Opravdu ji vyzkoušejte, protože je velmi jednoduchá na přípravu.

Bez chlebíčků si asi nedokážete představit žádnou oslavu a nebo rodinnou sešlost. Je to zkrátka jídlo, které nemůže na slavnostním stole chybět. Samozřejmě je to jídlo, které z tohoto stolu zmizí jako první. A v obchodech si můžete koupit velké množství pomazánek, které jsou sice moc dobré, ale rozhodně nemají na domácí pomazánky. A jednu z těchto pomazánek si můžete připravit i sami doma.

Co budete potřebovat

  • 5 vajec
  • 3 polévkové lžíce taveného sýra
  • koření dle chuti
  • 1 stroužek česneku
  • 3 polévkové lžíce majonézy

Je to opravdu jednoduché

Nejprve si uvařte vejce. Musí být totiž uvařená úplně natvrdo. Snad všichni víte, jak se vejce vaří, takže postup přípravy můžeme vynechat. Dále je vejce třeba zchladit ve studené vodě a oloupat. To vám půjde lépe, když je budete omývat pod tekoucí studenou vodou. Nakonec je na jemném struhadle nastrouhejte do hluboké mísy. Do nastrouhaných vajec přidejte tavený sýr, stroužek česneku a také trochu koření.

mazání pomazánky

Česnek samozřejmě před přidáním do vajec rozetřete. Přidejte ještě majonézu a poté důkladně promíchejte. No a tímto je pomazánka vlastně připravená. Je to opravdu velmi jednoduché a především rychlé a to je potřeba zejména, když nestíháte a chcete něco snadného, ale velmi dobrého. Nejdéle vám vlastně zabere vaření vajec, což je zároveň asi ta nejjednodušší věc.

A máte hotovo

Nakonec si vezměte veku a nebo toustový chléb a pokud budete chtít, tak ho můžete opéct na pánvičce. Poté na veku dejte tuto skvělou pomazánku a záleží potom už jen na vás, jestli přidáte nějakou zeleninu na ozdobu a nebo je necháte jen tak. Uvidíte, že všem budou tyto vaše chlebíčky chutnat. Opravdu to vyzkoušejte. Přejeme vám dobrou chuť!

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*