Rady a tipy

Účinná pomoc pro podporu léčby různých onemocnění. Vyzkoušejte sílu přírody

Rakovina je velmi obávanou diagnózou. Léčba rakoviny je náročná, a ne vždy bohužel bývá úspěšná. Doposud se nepodařilo vymyslet a vyvinout spolehlivý lék, který by nás dokázal ochránit před následky, které tato nemoc může mít. I proto se stále více lidí s touto diagnózou obrací na alternativní léčbu a zkouší metody, které sice nemají přímý základ ve vědě, ale mnoha lidem již skutečně pomohly. […]

Rady a tipy

Nejúčinnější přírodní antibiotika najdete doma. Stačí zapátrat v kuchyňských zásobách

Moderní společnost čím dál častěji spoléhá na farmaceutické výrobky, které dokážou v mnoha případech nemoci vyléčit. Avšak řada léků je plná chemie. Zvlášť antibiotika dokážou rozhodit vnitřní rovnováhu těla. Zničí i ty bakterie, které jsou pro organismus potřebné. Vyzkoušejte k podpoření léčby nejrůznějších infekcí a zánětů přírodní preparáty, které jsou zdravější a prospěšnější. Najdete je především v kuchyni. […]

Rady a tipy

Křen patří mezi nejsilnější přírodní antibiotika, která pomohou řešit celou řadu problémů

Křen je rostlinou, která je nabitá vitamínem C a také v ní najdeme i draslík, glykosidy a síru. Co se týká použití křenu, je v gastronomii velmi oblíbený. Taková šunková rolka je bez křenové pěny zcela nepředstavitelná. Často kousek křenu používají i výrobci zelí. Vkládají jej do sudů, aby se nakazilo a zabránilo množení bakterií a hub. Účinky tohoto přírodního zázraku jsou tedy neuvěřitelné. Ne nadarmo je křen považován za nejsilnější přírodní antibiotikum. […]

Rady a tipy

Zásady správného sběru hub. Vyvarujte se chybám, které někdy dělají i ostřílení houbaři

Houbařská sezóna je v plném proudu a mnozí lidé si domů nosí houby nejrůznějších druhů. Při jejich sběru je určitě podstatná obezřetnost a v neposledně řadě byste měli mít alespoň základní houbařskou znalost, abyste si domů nepřinesli houbu jedovatou, která se postará o fatální následky po konzumaci. Poradíme vám, jak si počínat jak při sběru samotném, tak při zpracování úlovku. […]