4letá Kristýna dostala druhou šanci na život. Díky internetové sbírce může podstoupit záchrannou operaci

Fotografie: Pxhere

Není nic horšího než malé dítě, které trpí nevyléčitelnou nemocí. S touto skutečností se museli vypořádat rodiče malé Kristýny. Naštěstí přišla pomoc.

Kristýna se narodila do milující rodiny a vše zpočátku vypadalo pohádkově. Jak ale holčička rostla, rodiče si začali všímat detailů, které je nenechaly klidnými. Její maminka si všimla, že se Kristýna často unaví a nepříjemně zadýchá i u běžných a nenáročných aktivit.

Dlouhé čekání, které přineslo nečekanou a nezvratnou zprávu

Maminka neváhala a s malou holčičkou navštívila dětského doktora, kterému popsala problémy, jež na dcerce pozoruje. Po krátkém vyšetření se lékař rozhodl holčičku poslat k odborníkovi, a to přímo na kardiologické oddělení. Zde se rodiče dozvěděli zprávu, která ovlivnila celý jejich život.

Po sérii zátěžových testů si maminka musela vyslechnout zprávu, již nechce slyšet žádný rodič. U Kristýny byla objevena nedostatečná mezisíňová komunikace a dilatace plicnice. Nejenže se jedná o velmi závažný zdravotní stav, který má vliv na celé tělo holčičky, maminku čekala ještě mnohem horší zpráva. Tato nemoc se nedá vyléčit.

Díky rychlé sbírce holčička dostala novou šanci

Mamince bylo doporučeno kontaktovat organizaci „Act of Love“. A právě díky tomuto rozhodnutí byl život malé Kristýny zachráněn. Organizace ihned uspořádala sbírku a příběhem malé holčičky doslova dojala svět. Díky tomu došlo k vybrání potřebné částky na náročnou operaci srdce. Organizace zaplatila nejen potřebnou operaci, ale i cestu do Atén a ubytování zde.

Pouze v Aténách je totiž zdravotní středisko, které si na tak komplikovaný zákrok troufne. Kristýnu zanedlouho čeká náročná operace, díky níž ale bude mít šanci na normální život. A to vše jen zásluhou pohotové reakce organizace a jejich pomoci. Bez ní by rodiče peníze dohromady nikdy nedali a těžko říct, jaký osud by malou holčičku čekal.

Zdroj: Newsitamea

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*