Nový recept na brambory s cibulí: Přidala jsem 1 ingredienci navíc a manžel mě nosí v náruči. Jsou šíleně dobré

brambory s cibulí

Pokud se vám nechce večer vymýšlet složité jídlo, není nic jednoduššího než sáhnout po bramborech, které snadno zkombinujete s cibulí. Budete příjemně překvapeni nejen jednoduchostí tohoto receptu.

Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása. Recept, ve kterém se zkombinují brambory s cibulí, je toho jasným důkazem. U tohoto receptu vás zaručeně překvapí nejen jeho jednoduchost, ale hlavně jeho chutnost a rychlost přípravy. Důležité také je, že si na jeho přípravu vystačíte se základními surovinami, které má obvykle každý doma.

Ingredience potřebné na přípravu brambor s cibulí:

  • 700 gramů brambor
  • cibule, mrkev, paprika
  • 0,5 lžičky černého pepře, 1 lžička červené papriky
  • 1 lžička octa
  • 50 gramů sójové omáčky
  • 50 gramů rostlinného oleje

Jednoduchost surovin se rovná jednoduchosti receptu

Nejprve si připravíme všechny potřebné suroviny. Papriku si nakrájíme na tenké proužky, brambory a mrkev si nakrájíme na větší kousky, cibuli nakrájíme na kolečka. Takto připravené suroviny máme po ruce, budeme je postupně umisťovat na rozpálenou pánev. Na pánvi si rozpálíme malé množství oleje a postupně na ni připravené suroviny budeme přidávat.

brambory
Fotografie: Pixabay

Večeře je hotová doslova za několik minut

Na pánev nejprve dáme cibuli, jakmile ji máme zlehka orestovanou, přidáme k ní také mrkev. Tuto kombinaci za stálého míchání opékáme po dobu 2 – 3 minut. Jakmile máme cibuli s mrkví dozlatova opečenou, přidáme na pánev na malé kousky nakrájené brambory. Aby se nám tyto suroviny dostatečně opekly, bude potřeba je nechat na pánvi 5 – 7 minut, ideálně přiklopené druhou pánvičkou. Jakmile máme pokrm hotový, dochutíme solí, pepřem a mletou paprikou.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*