Vedoucí prodejny vehnal slzy do očí všem zákazníkům. Rozcuchané matce s 2 dětmi došla slova

Fotografie: Oto Zapletal / Creative Commons / Attribution-Share Alike 4.0

Do obchodu s potravinami přišla zoufalá žena s dvěma malými dětmi a poprosila o pomoc vedoucího prodejny. Jeho laskavý čin pak obletěl internet.

Pokud někdy klesáte na mysli a máte pocit, že mnoho lidí je sobeckých, neohlíží se na ostatní a jejich ochota pomoci je veškerá žádná, pak vám spraví náladu tento příběh. Zdá se, že dobří lidé ještě zdaleka nevymřeli. Web Sdílejte upozornil na neuvěřitelně laskavý akt, jímž vedoucí prodejny zachránil úplně cizí zoufalou matku, která utekla před násilnickým manželem.

Do obchodu přišla rozcuchaná matka s dvěma dětmi

Jeden zaměstnanec supermarketu se na sociální síti Reddit podělil o neuvěřitelný příběh laskavosti, který se odehrál právě na jejich pracovišti. A hlavní roli v něm sehrál vedoucí obchodu, jehož popsal jako vysokého chlapa, který působí na první pohled zastrašujícím dojmem. Jak však následně dokázal, za zdánlivě drsnou slupkou se ukrýval milý muž s velkým a laskavým srdcem.

„V obchodě jsem pracoval jen asi 7 měsíců, když sem přišla žena se dvěma malými dětmi. Jednomu byly asi 2 roky a druhému přes 5 let. Matka vypadala velmi vyděšeně, měla rozcuchané vlasy a zdálo se, že toho za poslední dobu moc nenapsala,“ líčí prodavač své první setkání se zoufalou ženou, jež si už nevěděla rady a oslovila ho, zda by jí mohl přivolat pana vedoucího.

About my store manager
byu/unaumbra inTalesFromRetail

Pokladní doplatila nákup truchlící zákaznice. Po zveřejnění skutku sklidila chválu

Vedoucí jí nezaplatil jenom nákup

Pak měl možnost zaslechnout jejich rozhovor, ve kterém žena jeho vedoucímu vysvětlila, v jaké situaci se nachází. Utekla před násilnickým manželem a s pomocí kamarádky si sehnala v sousedním městě byt, ale neměla žádné peníze, za něž by mohla nakoupit jídlo pro své děti. Reakce vedoucího ho opravdu překvapila. Úplně cizí ženě totiž řekl, ať si v obchodě vybere vše, co potřebuje, a celý nákup za ni poté sám zaplatil.

Prodavači pak nařídil, aby ženě pomohl s nákupem k autu, a také mu dal lístek, který jí měl předat. Když prodavač pomáhal ženě s věcmi do auta a ona se podívala na lístek, jejž ji podal, rozplakala se. Vedoucí v něm vyjádřil svojí lítost nad její situací a nabídl jí místo v obchodě a rovněž byl ochotný jí pomoci se zajištěním hlídání dětí.

„Netřeba dodávat, že se objevila, a je to velmi milá osoba, která stále pracuje v našem obchodě. To je jeden z mnoha důvodů, proč miluji obchod, v němž pracuji, a věřím, že mám nejlepšího vedoucího na světě,“ zakončuje prodavač příběh o lidské laskavosti, který se opravdu jen tak nevidí. Na SvětěKreativity se můžete podívat také na příběh laskavého řidiče autobusu. Ten prudce zastavil, když viděl nebohého starce bojovat o život.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*