Pohádková svatba nabrala po 90 minutách tragický spád. Svatebčané tuto zprávu dodnes nerozdýchali

Fotografie: Freepik

Nepochopitelná tragédie se odehrála na svatbě v americkém Texasu. Mladí novomanželé nasedli do vrtulníku, který je měl odvézt na líbánky. Nikdy tam nedorazili.

Svatební obřad skončil tragédií. Novomanželé zemřeli necelé dvě hodiny poté, co si řekli své ano. Z rodinného ranče, kde se svatba konala, je měl vrtulník přepravit na líbánky. Už pár minut po startu však došlo k nehodě, kterou nikdo nepřežil. Vrtulník se z neznámých příčin zřítil. Na mladé novomanžele vzpomínala i jejich univerzita.

Vrtulník řídil zkušený pilot

Společné novomanželské štěstí netrvalo ani dvě hodiny. William Byler si se svou manželkou Bailee řekli své ano na rodinné farmě v Texasu, kde byli obklopeni rodinou a přáteli. Kolem půlnoci se pak vydali k rodinnému vrtulníku, jenž je měl dopravit do San Antonia, odkud měli přestoupit na letadlo mířící do jejich zvolené destinace na líbánky. Tam už bohužel nikdy nedorazili. Vrtulník se zřítil jen pár minut poté, co se vznesl do vzduchu.

Podle televize ABC13 potvrdil ženichův dědeček William Byler, že stroj spadl v sobotu na jejich rodinném ranči. Jeho vnuk Will Byler, Willova nová manželka Bailee Ackermanová a pilot Gerald Douglas Lawrence při havárii zahynuli. 74letý pilot byl přitom velmi zkušený a během kariéry absolvoval více než 24 000 letů.

Rodina jí zničila svatbu způsobem, jaký se neomlouvá. Teď nemluví s matkou, ani s bratrem

 

Rána pro studenty i univerzitu

Šokující zpráva se rychle rozšířila a mnozí nemohli uvěřit tomu, co se stalo. Will s Bailee byli oba studenti Sam Houston State University, kde studovali zemědělský obor. „Tito dva měli obrovský vliv na ostatní a vždy se na ně bude vzpomínat jako na dobrosrdečné lidi. Tím, že Will a Bailee pracovali pro komunitu svým zapojením do různých studentských organizací, naplnili motto školy,“ cituje deník OnlineNytt z tiskové zprávy, kterou později vydala jejich univerzita.

Trosky vrtulníku byly rozesety po celém skalnatém svahu. Podle všeho měl pilot absolvované veškeré zdravotní prohlídky a náležitosti potřebné k pilotování. Vyšetřovatelé tak teprve museli zjistit, zda šlo o selhání pilota, nebo technickou závadu na vrtulníku. Na SvětěKreativity jsme psali také o jiné srdcervoucí svatbě. Nevěsta věděla, že ženich druhý den zemře.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*