Při rekonstrukci našli 70 let starou peněženku. Z jejího obsahu jim ztuhla krev v žilách

Fotografie: Depositphotos

Rekonstrukce divadla přinesla nečekané překvapení. Při bourání podlahy dělníci našli peněženku starou přes 70 let. Rozhodli se vypátrat jejího majitele.

Když na ulici najdete cizí peněženku, správnou věcí, kterou byste měli udělat, je podívat se dovnitř a hledat doklady, abyste ji mohli vrátit jejímu majiteli. Přesně to udělala tato skupina pracovníků, když v divadle pod podlahou našla cizí peněženku. Jenže to mělo malý háček, tato byla stará 71 let.

Nevěřili svým vlastním očím

Když se skupina dělníků pustila do rekonstrukce podlahy divadla Talent Factory v americké Iowě, našla něco, co rozhodně nečekala – cizí peněženku. Jakmile se podívali do dokladů, zjistili, že tam leží od roku 1944. Neuvěřitelné! Byly v ní vybledlé fotografie, skautský průkaz, dokonce i potravinové přídělové lístky z války, jak uvádí web OnlineNytt.

Našli také občanský průkaz z roku 1944, který patřil muži jménem Clare McIntosh ve věku 15 let. Jejich šance byla malá, ale rozhodli se, že se majitele pokusí vystopovat. Občanský průkaz také obsahoval jméno a telefonní číslo příbuzného, kdyby se chlapci něco stalo, jak píše server LittleThings. Pustili se do pátrání.

Školní výlet se proměnil v nečekané drama. Žáci měli za úkol hledat příšery. Tohle našli místo nich

Muž dostal zpět svou peněženku po 70 letech

Jeden ze stavebních dělníků, Larry, dělal, co mohl, aby našel majitele objevené peněženky. Přestože nikdo nečekal, že by se to podařilo, Larry to skutečně dokázal. Našel staršího muže jménem Clare McIntosh, jenž dostal svou peněženku zpět po dlouhých 70 letech. Je to neuvěřitelné. O podobném příběhu jsme již psali na SvětěKreativity. Ženě se vrátila peněženka po dlouhých 40 letech, vzpomněla si na těžké dětství.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*