99 % Čechů používá rozdělovač nákupů špatně. Pokladní prosí lidi, aby tuto chybu přestali dělat

Fotografie: Depositphotos

Že se dá i něco tak jednoduché, jako je rozdělovač nákupů na pásu v supermarketu, používat špatně, o tom celý svět internetu přesvědčil tento muž.

Každý z nás tento předmět velmi dobře zná a často se s ním setkává během svých nákupů v supermarketu. Málokoho by však napadlo, že jej většina lidí používá špatně. Respektive, že něco tak jednoduchého vůbec má svá pravidla pro užívání. Řeč je o rozdělovači nákupů na pásu. Najdete ho u každé pokladny.

Rozdělovač nákupů používáte špatně

Ukazuje se, že použití rozdělovače nákupů je složitější, než si myslíte. Jeden z uživatelů internetu se rozhodl ukázat svým sledujícím na sociálních sítích, jak správně uspořádat produkty na běžícím pásu u pokladen. Mohlo by se zdát, že na nákupu potravin v supermarketu není nic těžkého. Ukázalo se však, že jen hrstka lidí ví, jak správně používat přepážku, která je umístěna u pokladen a má vám pomoci oddělit nákup od ostatních, jak uvádí server Lelum.

Jak se má pokladní rozdělovač správně používat

Nyní se jeden z uživatelů internetu rozhodl toto tajemství odhalit a sdílet speciální příspěvek, v němž vysvětluje, jak používat rozdělovač nákupů. Muž jménem Ryan Vaughan se rozhodl podělit se s uživateli internetu o své postřehy, jak správně používat rozdělovač nákupů u pokladen. Ukázalo se, že záminkou k vytvoření záznamu byla jeho poslední návštěva supermarketu, při níž viděl, jak jeden ze zákazníků nesprávně umisťuje přepážku na pás.

Nejoblíbenější obchodní řetězec v Česku masově zavírá jednu prodejnu za druhou

rodina nakupuje
Fotografie: Freepik

„Dnes jsem si v obchodě všiml, že někteří z vás neví, jak používat rozdělovač nákupů,“ napsal Ryan na svůj facebookový profil. Ryan vysvětluje, že na rozdíl od všeobecného přesvědčení by přepážka neměla být umístěna napříč pásem, ale podélně. Díky tomu vzniká ještě větší prostor mezi vašimi a ostatními položkami, které si vybere další zákazník za vámi, což zabrání jejich záměně.

Vysvětluje také, že někteří lidé si myslí, že rozdělovač je způsob, jak si označit svůj osobní prostor, když ovšem jeho hlavním účelem je jednoduše co nejpřesněji oddělit produkty. Jak používat rozdělovač nákupů v supermarketu, už víte. Teď je čas zjistit, jak naplnit nákupní košík za pouhých 10 Kč. Psali jsme o tom již na SvětěKreativity.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

1 Comment

  1. Nesmysl. Pro představu. Bufu mít na pásu samoatatné ovoce, třeba mango.Pokud bude přepážka napříč, tak se dokutálí k ní aona ho zadrží, ake když bude podélně, tak se dokutálí k tomu přede mnou.

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*