Muž zveřejnil fotografii, která dokazuje, že cestoval do roku 5000. Takto vypadá budoucnost lidstva

Fotografie: Freepik

Ve videu, které se během chvíle stalo virálním, muž tvrdí, že cestoval časem do 3 000 let vzdálené budoucnosti. Údajně pořídil fotografii jako důkaz.

Cestovat časem, o tom sní snad každý malý kluk, který viděl sérii filmů Návrat do budoucnosti. Jenže každé dítě také ví, že něco takového není možné. Nebo snad je? Tento muž totiž tvrdí, že dokázal cestovat časem do budoucnosti, a to až do roku 5000. Také se pyšní důkazem, který má jeho slova potvrdit.

Důkaz o cestování časem

Muž jménem Edward tvrdí, že vlastní důkaz v podobě fotografie, která nese název „Konec světa“. Má potvrdit, že dokázal cestovat časem až do roku 5000, kdy budou města z důvodu apokalyptické změny klimatu ponořena pod vodu. Údajně byl v roce 2004 vyslán na přísně tajnou misi, která ho poslala do 3 000 let vzdálené budoucnosti, jak uvádí DeshiNewsPost.

Tam viděl město Los Angeles zcela pod vodou. Od svého návratu prohlašuje, že pracuje se všemi svými fotografickými důkazy v laboratoři, aby dospěl k přijatelnému, ale děsivému závěru. „Řeknu vám příběh, který vás ohromí a šokuje. Událost, o které vám budu vyprávět, se stala v roce 2004 v Los Angeles,“ sdílí svůj zážitek. Staré video, které bylo sdíleno v únoru 2018, se nedávno znovu objevilo a stalo se virálním díky svému obsahu, děsivé zkušenosti muže jménem Edward.

Muž tvrdí, že cestoval do roku 2042 a setkal se se svým 70letým já. Pořídil zajímavé snímky

To, co viděl, mu vyrazilo dech

Dále Edward vyprávěl, čeho byl svědkem, co mu úplně vyrazilo dech. „Stál jsem na obrovské dřevěné plošině. Nejen já, domy, budovy, samozřejmě vše ze dřeva. A potom jsem si uvědomil, že je to stejné město, Los Angeles, ale pod vodou,“ řekl. Jeho tvář byla na videu rozmazaná a jeho hlas mírně upraven, aby jeho identita zůstala utajena, informuje TheSun. Ke konci ukáže fotografii, kterou pořídil z pohledu před sebou jako důkaz.

Není to poprvé, co se podobní „cestovatelé časem“ objevili se svými vlastními zkušenostmi. Dříve osoba vystupující na TikToku jako FutureTimeTraveler uvedla, že na naší planetě zahlédla mimozemské druhy, které nabádají lidstvo k vypuknutí války. O dalším jsme psali na SvětěKreativity – muž měl cestovat časem do roku 2042 a setkat se se svým 70letým já.

I když je takových tvrzení obrovská spousta, mnoho odborníků, kteří se na toto téma specializují, je považují za nepravdivá a smyšlená. Něco takového můžete zažít pouze ve filmech nebo knihách.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*