Manželský pár nadchla příležitost přespat v hotelovém pokoji zcela zdarma. Mělo to však zásadní háček

Fotografie: Freepik

Manželský pár se svěřil s opravdu nezvyklým zážitkem, který zvládnou jen ti nejodvážnější. Dostali pokoj v hotelu zdarma, ale zaplatili něčím jiným.

Opravdu netradiční noc v jednom uměleckém hotelu si užil jeden manželský pár. Hotel totiž nabízel hostům noc zdarma. Peníze tady nepotřebujete, ale zaplatíte svým soukromím. Pokoj se totiž nachází přímo na recepci hotelu a je celý prosklený. Manželé se podělili o své zkušenosti a svěřili se, jaké to je být vystaven zrakům cizích lidí při soukromých aktivitách.

Přespání v hotelu zdarma bylo lákavé

Tito manželé mají opravdu nezvyklou zábavu. Margaret a Corey Bienertovi jsou cestovatelští blogeři a věnují se také objevování zajímavých a netradičních hotelů, které podle nich stojí za návštěvu. Na svém tiktokovém účtu se pak s ostatními dělí o své zážitky a zkušenosti. Nedávno zveřejnili příspěvek, který natočili v jednom hotelu na Ibize. Ten totiž hostům nabízí možnost ubytovat se na jednu noc v hotelu zdarma.

Má to však háček. Tento hotelový pokoj se totiž nachází přímo v hotelovém lobby a jeho stěny jsou prosklené. Manželům se to zdálo jako opravdu zajímavý nápad, a tak neváhali a rozhodli se v tomto pokoji přenocovat. V průběhu pobytu však zjistili, že na toto opravdu nebyli připraveni. Hotel jim jasně nesdělil, co bude spaní v tomto pokoji obnášet. Museli se tak například smířit s tím, že světla nezhasnou ani v noci a budou objektem pozorování skutečně 24 hodin denně.

Během svatby byli nestydatě vyhozeni. Většina lidí souhlasila s majitelem, novomanželé však zuří

Lidé na ně zírali a fotili si je

Na hotelové recepci se tak scházeli hosté, uklízečky kolem nich vytíraly podlahy a pokoj nebyl ani nijak zvukově izolován. Někteří lidé je jenom pozorovali, někteří klepali na sklo a jiní si dvojici také natáčeli nebo fotili. „Jde o to, že jsem prostě neudělala žádný průzkum, abych si uvědomila, že se jedná o umělecký hotel. Takže kdokoli v té místnosti spí přes noc, je prostě součástí umění,“ cituje Margaret deník NYPost. Nepohodlnou noc však oba zvládli.

Margaret poznamenala, že pokud by do toho šla znovu, určitě by si přichystala nějaké pobavení pro hotelové hosty, místo toho, aby se celou noc cítila nepohodlně a zranitelně. Tento hotel svým sledujícím doporučili s poznámkou, že spaní v proskleném pokoji je opravdu jen pro odvážné a pro ty, kteří chtějí zažít něco opravdu nevšedního. Na SvětěKreativity jsme psali také o jiném zážitku z luxusního hotelu, kde šlo ale o skutečný horor. Žena se probudila s vředy po těle a příčina ležela pod matrací.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*