Uklízením si vydělává statisíce. Na extrémně nepořádné byty, které navštěvuje, by měl málokdo žaludek

Fotografie: Freepik

Podívejte se na neobyčejnou uklízečku, jejíž zaměstnání je zlatý důl. Většina lidí by ho však dělat opravdu nemohla.

Práce uklízečky většinou patří k těm hůře placeným profesím. I v tomto odvětví se však dají vydělat velmi slušné peníze. Důkazem je tato žena, na kterou upozornil deník NYPost. Úklidem si vydělává statisíce. Má to však jeden háček. Většina lidí by na takovou práci neměla žaludek. Domácnosti, které uklízí, jsou totiž extrémně špinavé a plné odpadků.

Pracuje v nebezpečných podmínkách

Devětadvacetiletá Libby Denney žije ve Velké Británii a živí se poskytováním úklidových prací. Není to však obyčejná uklízečka, jakou by si všichni představili. Na tuto dámu čekají v práci věci, které by většina lidí uklízet odmítla. Věnuje se totiž úklidu extrémně špinavých bytů a domů. Většinou se jedná o nemovitost, kde žijí nebo žili lidé s psychickými problémy nebo uživatelé drog.

Jestli si myslíte, že máte doma někdy nepořádek, tak vězte, že vaše domácnost je opravdu perfektně uklizená. Tato žena totiž denně vídá domácnosti, jež jsou doslova zaplavené odpadky a nejrůznějším harampádím. Často už se tu nedá ani hnout a doslova přelézáte hory nahromaděných věcí. Všude na vás mohou číhat nejrůznější překvapení v podobě hlodavců, hmyzu, použitých stříkaček, plísní i mršin.

Hrobník prozradil, co nejšílenějšího dávají lidé svým blízkým do rakví. Z těchto případů se mu zatočila hlava

Většina na to nemá žaludek, ona to miluje

Libby Denney však svoji práci miluje a o zázraky, které umí s takovou domácností provést, se s ostatními dělí na svém tiktokovém účtu. „Zdá se, že je to jediná věc, ve které jsem v životě dobrá. Miluju to a přináší mi to velké uspokojení. Prostě mi to přijde přirozené,“ vysvětluje, jak je možné, že nemá problém vyčistit opravdu hrozný záchod nebo matraci, na které dlouho ležel mrtvý člověk.

Podle Libby je na této práci nejlepší vidět ten rozdíl před a po. Všechno si tedy pečlivě dokumentuje. Po jejím zásahu se extrémně špinavý byt promění v útulné a pečlivě uklizené hnízdečko. Ten rozdíl je opravdu neuvěřitelný. Žena si však za svou práci účtuje také nemalé peníze a je schopna si vydělat až 200 000 Kč týdně. Něco takového však mohou dělat opravdu jen ti nejodvážnější. Většina lidí na to jednoduše nemá žaludek. Na SvětěKreativity jsme psali také o domě plném odpadků. Muž jej po uklizení prodal za čtyřnásobek.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

1 Comment

  1. Tohle je známé díky dvěma anglicankam ze seriálu Máte doma uklizeno? A je to pěkný hnus co mají někteří lidé doma.

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*