Hulvátský řidič zabral ženě parkovací místo. Ta mu dala životní lekci, neskutečně si ho vychutnala

Fotografie: ŠJů / Creative Commons / Attribution 2.0

Parkování sice může být náročné, ale nikdy není dobré ztrácet respekt vůči ostatním řidičům. V mnoha případech se to může nehezky vrátit.

Každý řidič pravděpodobně ví, jak náročné je občas zaparkovat. To platí zejména ve městech, kde neustále přibývá počet automobilů, zatímco míst k jejich ponechání je nedostatek. Čas od času proto dochází k dohadům mezi lidmi, a to obvykle v případech, kdy jeden druhému záměrně parkovací místo obsadí. To se dle serveru Webniusy také stalo této ženě, ovšem na nic nečekala a rychle situaci vyřešila velmi zábavným gestem.

Parkování často znamená boj o vhodné místo

Parkování je nepříjemná záležitost a pravděpodobně každý majitel auta se již někdy setkal s tím, že mu někdo vjel záměrně na místo. Ačkoli je to zcela neetické, bezohlední řidiči jsou téměř všude a stát se to může naprosto všem. Někdo takové situace řeší agresí a nadávkami, zatímco jiní volají policii nebo správce parkoviště.

Existují však i ti, kteří se do toho vloží sami a s klidnou hlavou oplatí zákeřníkovi jeho vlastní medicínu. To byl také případ ženy ve středním věku, která chtěla zaparkovat svůj menší vůz nedaleko centra města. Video celé situace se dostalo i na YouTube a je na něm zřetelně vidět, že když už se snažila vjet autem mezi bílé čáry, zatroubil na ni jiný řidič a místo jí zabral.

Ponižovaná uklízečka v bance se po 35 letech pomstila. Toto nepřijatelné chování donutilo veřejnost jednat

S hulvátským řidičem se vypořádala po svém

O pár vteřin později však bylo patrné, že si to řidička nenechá líbit a zaparkovala hned vedle něj. Bylo tam akorát tolik místa, že se napasovala přímo vedle zákeřníka a z druhé strany zaparkované auto. Dotyčný tak nemohl vylézt. Jenže takový problém ženu netrápil.

Její vůz totiž dokázal odkrýt střechu, díky čemuž mohla vylézt bezstarostně ven. Řidič vedle ní tak zůstal bez jakékoli šance opustit své auto a jeho sobeckost se mu vrátila dvakrát tolik. Ze záběrů je patrné, že i správci kamerového systému byli skutečností velmi rozesmátí, a neváhali je sdílet dále. Na SvětěKreativity jsme také psali o nezpůsobilém řidiči autobusu, který zapříčinil nehodu.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*