Tři znamení zvěrokruhu, která mohou být pro partnerky noční můrou. Pokud je máte ve svém okolí, zpozorněte

Fotografie: Freepik

Především některá znamení horoskopu inklinují k manipulativnímu chování nebo citové nestálosti, vlastnosti, které ve vztahu nechce zažít žádná žena. Která znamení se mohou stát ve chvílích nerozhodnosti těmi nejhoršími?

Rak

Raci jsou vodní znamení, vodní živel jim propůjčuje velkou citlivost, vnímavost a obrovskou emotivnost. Empatie je jejich silná stránka, Raci pomáhají slabším a mají abnormálně vyvinutý cit pro mezilidské vztahy. Právě spojení silných emocí a analytické myšlení však může vést ke katastrofě. Zamilovaný Rak vás totiž bude milovat po zbytek života, ale může vás jeho láska doslova mučit ve chvíli, kdy mu dáte vale nebo se chcete rozejít.

Fotografie: Freepik

Jeho chtivost a neustálé sledování vás může dovést k naprostému emocionálnímu vyčerpání. V případě souznění a správné volby vás ale bude milovat po zbytek života, stejně jako rodinu a děti. Jen pozor v případě jeho nerozhodnosti nebo emocionální nestálosti, v tom případě budete zažívat muka.

Kozoroh

Kozorozi patří mezi ambiciózní a velmi cílevědomé bytosti, doslova prahnou po uznání. Kozorozi se snaží ovládat situaci i partnerku, když není vše podle jejich představ, bývají až agresivní. Kozorozi jsou introverti, pocity a trápení skrývají, o to horší bouře přijde, když jej chcete opustit.

Fotografie: Pixabay

Velmi obtížně se vyrovnávají s nastalou situací a dokáží udělat vše proto, aby se vše vrátilo do starých a „jejich“ kolejí. To může být pro partnerku velmi frustrující, dokáží totiž využít veškerých slabin, aby dosáhli svého. Navíc počítejte s tím, že Kozoroha nezměníte, jeho povaha je dominantní a cílevědomá a ví, co chce.

Býk

Býci bývají ideálními partnery, protože u nich dominuje spolehlivost, pracovitost a láska k domácímu prostředí. Ale nečekejte od nich vyjádření emocí nebo snad povídání o vlastních pocitech, lásku vyjadřují dárky.

Fotografie: Pixabay

Komplimenty od nich žádné nečekejte, jejich povaha je silná, byť nemívají rádi hádky, když se naštvou, dokáží hodně bolestivě urazit nebo dokonce ublížit. Při záchvatech vzteku utíkají do samoty, nehodlají se o problémech bavit. Pro citlivé povahy může být těžké s Býkem vyjít, může to být dokonce dosti nesnesitelné, protože Býk si jde jednoduše za svým cílem.

Zkušená kuchařka rozhodně ví, co na talíři nejvíc rozehraje chuťové pohárky. Nejraději má tradiční českou kuchyni,... [Více o autorovi]