Vaření jemných plněných buchet s neobvyklým způsobem. Celé tajemství je v této mléčné náplni

Pokud nemáte rádi nějaké zdlouhavé pečení různých dezertů, vyzkoušejte si připravit tyto jednoduché buchty, které máte hotové za několik minut.

Možná se vám ani nebude chtít věřit tomu, že z těch nejobyčejnějších surovin můžete připravit naprosto skvělé buchty s náplní. Pokud tedy čekáte nějakou návštěvu a nechce se vám trávit celé odpoledne v kuchyni, vyzkoušejte připravit tyto buchty. Jakmile jich ochutnáte, budete je chtít dělat neustále. Tak co, vyzkoušíte to?

Co budete potřebovat

  • 270 ml mléka
  • 30 g cukru
  • 20 ml oleje
  • bílek
  • 6 g droždí
  • sůl
  • mouka
  • Nutella
  • 1 lžíce jogurtu

Je to opravdu jednoduché

Nejprve nalijte 170 mililitrů horkého mléka do hluboké misky. Přidejte ještě 30 gramů cukru, nalijte 20 mililitrů rostlinného oleje, 1 bílek, 6 gramů droždí, sůl a prošlehejte metličkou. Poté přidejte mouku a rukama vypracujte elastické a nelepivé těsto. Nechte ho kynout přibližně 10 minut. Po této době těsto vyndejte z misky a rozdělte ho přibližně na stejné díly.

Každý z nich vyválejte a doprostřed dejte trochu Nutelly nebo třeba nějakého džemu. Poté těsto srolujte do bochánku a dejte je do zapékací misky. Nyní si rychle udělejte jednoduchou mléčnou náplň. 100 ml mléka rozšlehejte s 1 polévkovou lžící řeckého jogurtu. Nalijte ji na neupečené buchty, přikryjte fólií a nechte asi 10 minut v klidu. Formu dejte do trouby předehřáté na 180 stupňů a pečte asi 30 minut. Přejeme vám dobrou chuť!

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*