Tento detoxikační drink vám za 72 hodin pročistí játra více než jakýkoliv lék z lékárny. Vyzkoušejte ho ještě dnes

Připravte si tuto detoxikační kůru, kterou stačí užívat 72 hodin a vaše játra na tom budou mnohem lépe, než kdy dříve.

Játra jsou nejspíš ty nejdůležitější orgány v našem těle, nebo aspoň jedny z těch nejdůležitějších. A když začnou selhávat, může dojít k mnoha vážným onemocněním, které po čase způsobí smrt. Naštěstí si můžete doma připravit nápoj, který, když budete užívat po dobu 72 hodin, dokáže uzdravit a vyčistit vaše játra.

Co budete potřebovat

  • 6 hrnků vody
  • 3 citrony
  • 5 svazků řapíkatého celeru
  • hrnek nasekané petrželky

Tuto směs konzumujte 3x denně po dobu 72 hodin a také se v této době snažte nejíst žádná těžká jídla a také pít hodně vody. A teď už jen čekejte, až se po dokončení této kůry budete najednou cítí naprosto skvěle.

Celer je opravdu skvělý

Celer rozhodně není dobrý jen kvůli tomu, že dokáže snížit krevní tlak. Obsahuje nejméně osm druhů látek bojujících proti rakovině. Bílý celer se pěstuje ve stinných oblastech, mimo sluneční záření. Kořen celeru je křupavý a často se používá právě k vaření do různých polévek nebo salátů. Také se doporučuje ho přidávat do různých ovocných šťáv.

Fotografie: Pexels

Listy celeru jsou bohaté na vitamín A, na druhou stranu stonky jsou vynikajícím zdrojem vitamínu B1, B2, B6 a C, ke kterým se přidává draslík, vápník, hořčík, železo a také sodík. Většina celerových sloučenin také vydrží vysoké teploty. Mezi výhody celerové šťávy patří snížení kyselosti, je skvělá jako tonikum a bojuje proti různým druhům rakoviny. Bojuje proti zácpě, zánětům a také napomáhá ledvinám, aby správně fungovaly.

Jak skladovat celer

Vyberte si co nejvíce zelený celer, který je bohatý na chlorofyl. Ujistěte se hlavně, že stonky a kořen jsou silné, ne měkké. Pokud ho chcete uchovat v lednici, zabalte celer do igelitového sáčku. Rozhodně ho nenechávejte dlouhou dobu při pokojové teplotě. Pokud jsou listy povadlé, nastříkejte na ně trochu vody a dejte do lednice.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]