Geniální nápad na balení dárků, místo minut bude balení trvat několik vteřin

Ať už jde o narozeniny, svátek, nebo třeba Vánoce, tak balení dárků není úplně oblíbenou činností. Naučíme vás, jak si ji zjednodušit. Jakmile se naučíte tento postup, tak dárky nebudete balit jinak. To proto, že je to nejenom jednoduché, ale je to také rychlé. Postačí asi 15 sekund a dárek bude zabalený. Že se to během takto krátké doby nedá stihnout? Velký omyl.

Postačí jenom balicí papír a trocha izolepy

Co budete na takto rychlé balení dárků potřebovat? Nic, co byste neznali nebo nepoužívali klasicky. Jedná se jenom o balicí papír velikostně s ohledem na velikost baleného dárku. Ten by měl být, pokud možno v krabici, což vám mnoho věcí usnadní. Dále stačí pár kousků izolepy, díky které bude papír držet tam, kde má. A více nic jiného potřebovat nebudete.

Postačí 15 vteřin

Naučte se tuto metodu a nebudete potřebovat nijak velké množství času. Každý dárek zabalíte za zhruba 15 vteřin. Pokud se chystáte někam na oslavu, můžete balení dárku nechat na poslední chvíli. Pokud máte v plánu balit dárky na Vánoce, tak to můžete nechat třeba i na posledních několik minut před tím, než usednete ke štědrovečerní večeři. A to vše s jistotou, že zabalení stihnete zcela bez problémů.

Podívejte se na správná postup

Inspirujte se od těch nejlepších. Zatímco vy většinou balíte dárky tak, že svou krabičku dáte doprostřed papíru a poté ho balíte, ti, kteří se balením dárků živí doporučují jiný postup. Začínejte u kraje. Tam položte svou krabičku a přehněte přes ní oba dva rohy. Následně vezměte kousek izolepy a oba rohy připevněte ke krabičce. Třetinu tím pádem máte zabalenu. Nyní přes krabičku přehoďte zbytek papíru, otečte a následně přehněte zbývající dva rohy. I sem nalepte izolepu a je hotovo. Zdá se vám to složité? Ale není. Podívejte se na video a přesvědčte se o celkové jednoduchosti. Na pár dárcích se to naučíte a potom už pro vás balení bude hračkou.

Zkušená kuchařka rozhodně ví, co na talíři nejvíc rozehraje chuťové pohárky. Nejraději má tradiční českou kuchyni,... [Více o autorovi]