I nadzemní bazén může být zapuštěný. Muži k tomu stačila jednoduchá dřevěná konstrukce

Máte velkou zahradu a rádi byste využili její prostor? Nenapadá vás nic kloudného? A co třeba krásný a elegantní zapuštěný bazén? Možná namítnete, že takový bazén stojí moc peněz a vy si v současné době nemůžete dvakrát vyskakovat. Existuje ovšem řešení, díky kterému si budete moci i obyčejný bazén upravit a udělat z něj místo, které vám budou všichni závidět. Pokud si tedy chcete svou zahradu vylepšit, čtěte dále.

Vytvořte si luxusní bazén

Luxusní zahradní bazén má dnes kdekdo. Je to výborná věc na osvěžení během horkých letních dnů. Výhodou je, že se nemusíte mačkat na veřejných koupalištích, a máte celý bazén jen pro sebe. Navíc ušetříte za vstupné a další výdaje, které jsou s návštěvou koupaliště spojené. V bazénu můžete strávit kolik času chcete, a nikdo vás z něj nemůže vyhnat, maximálně bouřka a déšť nebo hlad.

Na začátku je obyčejný bazén

Ne všichni si můžeme luxusní bazén na zahradě dovolit. Mnohdy se totiž nejedná o levnou záležitost. Luxusní bazény jsou drahá záležitost, nehledě na jejich instalaci, výkopové práce a další nutné zahradní úpravy. Pokud patříte mezi lidi, kteří mají aktuálně hluboko do kapsy, ale rádi byste na zahradě takový bazén měli, nezoufejte. Následující řešení vás velmi potěší. Díky tomuto jednoduchému triku, získáte krásný a elegantní bazén za polovinu nákladů.

Dřevěná konstrukce a pár prken

Dodržujte následující postup a všichni vám budou krásný bazén závidět. Ukliďte si kolem vašeho bazénu a změřte jeho výšku. Následně si připravte dřevěné latě, ze kterých zhotovte dřevěnou konstrukci. Konstrukci nainstalujte kolem celého bazénu a nezapomeňte na schůdky. Konstrukci k bazénu pořádně upevněte, a začněte ji vyplňovat dřevěnými prkny dle vašeho výběru. Doporučujeme dobrý výběr dřeva. Pokud si na tom dáte záležet, vytvoříte bazén, který zkrášlí vaši zahradu a pomůže vytvořit skvělou atmosféru.

Zkušená kuchařka rozhodně ví, co na talíři nejvíc rozehraje chuťové pohárky. Nejraději má tradiční českou kuchyni,... [Více o autorovi]