Kurz vaření snadno a rychle. Připravte si lahodné a jednoduché kuřecí

Vaříte rádi, ale ne vždy jste se svým výkonem úplně spokojení? Zkuste náš kurz vaření v podobě snadného a chutného jídla. Díky němu se naučíte mnoho základních věcí. Poté můžete ukázat své kuchařské dovednosti a potěšit tak svou rodinu a blízké přátele. Chcete? Pokud ano, tak jste na správném místě. Dnes vám nabízíme naprosto originální řešení, které pomůže váš problém vyřešit. Je jím klasický kuchařský recept, který v sobě ovšem skrývá obrovskou moc.

Recept, který vás naučí

Pokud byste rádi zlepšili své dovednosti v kuchyni, zkuste pomoc hledat zvenčí. Existuje nepřeberné množství kuchařek kurzů, knih o vaření atd. Můžete také požádat vaši maminku nebo babičku, aby vám s vařením pomohla. Přeci jen od maminky, či babičky, chutná vždy nejlépe.

Existuje ovšem také jiná možnost, a to samostudium. Máme konkrétně na mysli to, že prostě začnete zkoušet vařit sami. Můžete zkusit recept, který by vám mohl pomoci na cestě k výborným kuchařským dovednostem. Pokud ho vyzkoušíte, a podaří se vám ho dobře uvařit, jste na nejlepší cestě stát se mistrem kuchařem.

Nachystejte si tyto ingredience

Nemusíte se vůbec bát, o žádný náročný recept se nejedná. S trochou šikovnosti, trpělivost a chuti ho zvládne spousta lidí. Samozřejmě je nutné, obstarat si na začátek potřebné ingredience. Těmi v případě tohoto receptu jsou: 2 plechovky kukuřice, 1 kelímek zakysané smetany, 1 balení tvarohu, nakrájená kuřecí prsa, sýr mozzarella a brambory.

Postupujte následovně

Máte-li vše nachystáno, pusťte se do vaření. Postup je následující. V první řadě je potřeba připravit si omáčku. Vezměte si mixér, a vysypte do něj plechovku kukuřice včetně nálevu. Poté přidejte druhou plechovku bez nálevu a tvaroh. Mixujte tak dlouho, dokud nevznikne konzistentní krém. Nyní si připravte kuřecí prsa. Nakrájené kousky vložte na pánev a pořádně si je orestujte, ale neopečte je moc, aby nebyly těžké.

Nastává důležitá fáze. Vezměte si pekáč, do kterého vyskládejte rovnoměrně kuřecí kousky. Zalijte je omáčku, tak aby maso nešlo vidět. Na to položte mozzarellu, strouhaný sýr a nakrájené brambory (ideálně na plátky). Vložte do trouby a jakmile začne sýr na povrchu bublat, máte hotovo. Přejeme dobrou chuť.

Zkušená kuchařka rozhodně ví, co na talíři nejvíc rozehraje chuťové pohárky. Nejraději má tradiční českou kuchyni,... [Více o autorovi]