Manželé koupili nepoužívaný sklad a proměnili ho na stylový domov, který jim mohou závidět i milionáři

Zavítejte s námi na velmi zajímavou exkurzi, při které můžete obdivovat zcela proměněný sklad v australském městě Brisbane. Majitelé se rozhodli, že z něj vytvoří klasický byt a ve výsledku se jim to skutečně povedlo. Interiér je prostě ohromující, pokochejte se.

Nenápadný exteriér skrývá skvostné prostory

Exteriér ponechali majitelé bývalého skladu původní. Na první pohled byste si tak neřekli, že se za vstupními dveřmi skrývá něco neuvěřitelného. Když vstoupíte, otevře se před vám klasický otevřený skladový prostor, který byl přizpůsoben ke komfortnímu obývání, jako je tomu u standardních bytů.

Všechny místnosti jsou samozřejmě propojené, a tak neztratíte kontakt s nikým, kdo se v bývalém skladu vyskytne. Úžasné jsou vysoké stropy, díky kterým si zde rozhodně nebudete připadat stísněně. V prostoru nechybí jak relaxační koutek, který je zřejmě jakýmsi obývacím pokojem, tak i kuchyňka a jídelna.

V kuchyni mají majitelé nebývalý komfort. Je totiž plně vybavena spotřebiči a také se u ní nachází barový stolek s dvěma židlemi. Vše je sladěno do rustikálního stylu v kombinaci s moderními prvky.

Velkolepý prostor pro návštěvy i dokonalé zázemí pro obyvatele

Na tomto místě snad nikdo nemůže pocítit nedostatek prostorů. V bývalém skladu by se snad dalo i tančit. Provzdušenost a neskonalá volnost, i tak by se dalo definovat tohle nezvyklé obydlí. Zcela bez obav tu majitelé mohou pořádat i velkolepé přátelské sešlosti. Nikdo se nebude nikdy a nikde tísnit.

V bývalém skladu nechybí ani sociální zařízení a klidný prostor ke spánku v podobě ložnice. Koupelna s toaletou je vydlážděná v jasně červeném odstínu, což místnosti dodává jakousi radostnou atmosféru.

Ložnice je umístěná v odděleném pokoji, který umožní obyvatelům pokojný a klidný spánek dál od veškerého ruchu. Místnost je zařízená prostě, avšak poskytne základní pohodlí v podobě prostorné postele.

Relaxační prostor na terase jako bonus

Na bývalé skladové prostory navazuje i dřevem vypodložená terasa, na které je možné při vlídném počasí relaxovat a třeba i grilovat s rodinou a přáteli. Poskytne absolutní soukromí a klid.

Možné je zde pěstovat i rostliny, které podpoří útulnost celého prostředí. Tohle neobvyklé bydlení si určitě najde jak své příznivce, tak ale i zaryté odpůrce. Je opravdu dost výstřední a netypické.

V interiéru chybí klasická okna, což může některým klaustrofobicky laděným lidem činit poměrně velké obtíže. Kvůli tomuto faktu je v místnosti i poměrně málo světla, proto je zapotřebí svítit zářivkami. To může zvýšit náklady na energie. Avšak obydlí má i něco do sebe.

Osloví zcela jistě dobrodružné povahy, které mají rády otevřené a ojedinělé prostory. Tento projekt potvrzuje to, že bydlet se dá opravdu kdekoliv. Jen je zapotřebí mít dobrý nápad a samozřejmě nějaký ten obnos peněz.

Fotografie: Pinterest