Po těchto vynikajících toastech s mletým masem sahám vždy, když mám hluboko do kapsy

Chléb s mletým masem syrový na plechu

Hledáte rychlý a chutný recept, který uspokojí celou rodinu? Tento jednoduchý tip na večeři vás mile překvapí.

Chutné a jednoduché recepty si snadno najdou cestu na náš stůl, zvláště když jsou tak univerzální. Na tomto jídle si pochutnáte! Křupavé pečivo doplněné šťavnatým mletým masem a roztékajícím se sýrem vytvoří kombinaci, která potěší každého člena rodiny. Na přípravu tohoto receptu navíc nepotřebujete mnoho času ani surovin. Většinu z nich pravděpodobně najdete ve své kuchyni. Nechte se inspirovat a zkuste tuto rychlou a lahodnou pochoutku ještě dnes.

Toasty s mletým masem zapečené v troubě

Minimum práce a maximální chuť – to vše díky kombinaci masa, koření a křupavého chleba. Přesně takové recepty chceme a potřebujeme, zejména v hektické předvánoční době. Toasty s mletým masem si oblíbíte nejen díky jejich snadné přípravě, ale také díky jejich univerzálnosti. Můžete je servírovat na rodinnou večeři, pohoštění pro přátele nebo jen tak, když máte chuť na něco slaného a sytého.

Ingredience:

  • Chléb – 6 plátků;
  • Mleté maso – 300 g;
  • Cibule – 1 ks;
  • Granulovaný česnek – podle chuti;
  • Sladká mletá paprika – podle chuti;
  • Mozzarella – 100 g;
  • Mletý pepř – podle chuti;
  • Sůl – podle chuti.
Domácí klobásy zavěšené na mřížce

Můj dědeček řezník mi prozradil tento super jednoduchý recept na domácí klobásy z trouby

Mleté maso s kořením

Postup:

  • Připravte plech a vyložte ho pečicím papírem. Na papír rozložte plátky chleba.
  • Do mísy vložte mleté maso a přidejte najemno nakrájenou cibuli. Směs dochuťte česnekem, paprikou, pepřem a solí. Vše důkladně promíchejte.
  • Hotovou směs naneste na plátky chleba a rovnoměrně ji rozetřete.
  • Mozzarellu nastrouhejte na hrubém struhadle a posypte jí připravené tousty.
  • Pečte v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 20–25 minut, dokud se sýr nerozpustí a povrch nezezlátne.

Chléb s mletým masem upečené chleby

  • Podávejte teplé nebo studené – chutnají skvěle oběma způsoby.
  • Tento recept je důkazem skutečnosti, že i z jednoduchých surovin lze vykouzlit originální a chutné jídlo. Zkuste ho a uvidíte, že zmizí z talířů rychleji, než stihnete připravit další várku!

Zkušená kuchařka rozhodně ví, co na talíři nejvíc rozehraje chuťové pohárky. Nejraději má tradiční českou kuchyni,... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*