Prozradil nový způsob, jak smažit palačinky. Nečekal, že udělá takovou senzaci! Krásně tenké a hotové během chviličky

Pokud patříte mezi milovníky palačinek, pak byste měli vyzkoušet tento trik. Jedná se o nový způsob jejich smažení, díky kterému budou mnohem chutnější.

Palačinky jsou pokrm, který asi není třeba nikomu představovat – jsou jednoduché, velmi rychle se připravují a především chutnají prostě fantasticky. Můžete se je navíc připravit na mnoho způsobů, a to od ovocných palačinek či čokoládových, až po jejich slané varianty. Ačkoliv na internetu najedete tisíce receptů, jak si je co nejlépe připravit, všechny jsou založeny na stejném principu. Nedávno se však objevil nový postup pro jejich přípravu – budete možná překvapení, ale lepší výsledek jste ještě pravděpodobně nejedli.

Nový způsob smažení palačinek

Pokud i vy patříte mezi milovníky palačinek, pak je pro vás tento trik tím pravým ořechovým. Jedná se totiž o nový způsob jejich přípravy, se kterým jste se pravděpodobně ještě nesetkali – a asi ani dlouho nesetkáte. Ať už s je chcete vychutnat slané či sladké, díky tomuto novému postupu budou chutnat skvěle naprosto pokaždé, co si je uděláte. Stačí udělat jednu jedinou změnu při jejich smažení a budete mít kompletně nový a zároveň mnohem chutnější pokrm. Palačinky totiž budou tenké, udělají se mnohem rychleji a nebudou se připalovat.

Pro tento způsob přípravy palačinek nepotřebujete nic jiného než pánev a tekuté těsto – jeho příprava záleží pouze na vás, ale pokud si palačinky děláte často, pravděpodobně znáte postup, který vám vyhovuje nejvíce. Jakmile budete mít těsto hotové a půjdete palačinky smažit, pánev obraťte vzhůru nohama – ano, položte ji dnem nahoru a rozpalte sporák na mírný oheň. Jakmile se pánev trochu rozehřeje, namočte její dno do směsi a opět vraťte nad oheň.

Fotografie: Pexels

Namísto smažení palačinek tradičním způsobem (nalitím těsta na pánev), stačí ponořit dno pánve do těsta. Tímto způsobem budou palačinky ve výsledku velmi tenké a budou mnohem rychleji hotové. Kromě toho je nemusíte obracet a nebudou se vůbec připalovat. Jedná se o velmi jednoduchý trik, který vám přípravu této lahodné snídaně ulehčí a navíc díky němu bude mnohem chutnější. Pokud vám něco není jasné, níže se můžete podívat na video, kde je celý postup vyobrazen:

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*