Chuťová bomba za 10 minut: Tyto bleskurychlé sendviče z mletého masa budete chtít dělat každý den

Chlebový sendvič

Masové pokrmy jsou všeobecně velmi oblíbené a to hlavně proto, že dokáží zasytit. Jejich příprava nemusí být extra náročná, a přesto si dokážeme pochutnat.

Sendviče jsou oblíbeným pokrmem hlavně mezi pracujícími lidmi a převážně dělníky. Je to hlavně proto, že jejich příprava není náročná a konzumace je rychlá. Na kusu pečiva obvykle najdeme plnohodnotný pokrm, který dokážeme rychle sníst jen za pomoci rukou. Takový druh jídla se ale hodí i jako večeře a dokáže nás příjemně překvapit svou chutí.

Ingredience potřebné na přípravu masového sendviče:

  • bochník chleba
  • 250 gramů mletého masa
  • kopr
  • zelená cibule
  • 2 středně velká vejce
  • 2 polévkové lžíce zakysané smetany
  • polévková lžíce mouky
  • sůl

Masový sendvič si připravíme z chleba

Bochník chleba, který jsme si na recept připravili, nakrájíme na plátky. Nejen kopr, ale i zelenou cibuli si nakrájíme nadrobno, jakmile máme obě ingredience připravené, umístíme je do misky s mletým masem a promícháme. Ve vedlejší misce si smícháme vejce, mouku a zakysanou smetanu. Tuto směs mícháme tak dlouho, dokud se nezbavíme vzniklých hrudek a nevznikne nám jednotná hmota.

Chlebový sendvič

Pomocí vrstev kompletujeme konečný pokrm

Na každý plátek chleba umístíme tenkou vrstvu mletého masa, směs na chleba přitiskneme. Takto připravený pokrm namočíme do směsi z vajec a obalíme chléb ze všech stran. Na pánvi si rozehřejeme tenkou vrstvu rostlinného oleje a každý krajíc chleba do něj postupně umístíme. Výsledné sendviče smažíme dozlatova, jakmile je jedna strana hotová, krajíc jednoduše otočíme.

Smažení chlebíčků

Chlebíky s masem v těstíčku. Jednoduchá večeře s minimem práce jako od babičky. Kdo ochutná, ten prosí o recept

Chlebový sendvič

Na ozdobu můžeme použít čerstvou zeleninu

Jakmile máme chleba opečen z obou stran, umístíme jej na papírovou utěrku, abychom ho zbavili přebytečného tuku. Masový sendvič se skvěle hodí k zeleninovému salátu, samotný chleba je dobré ještě ozdobit nasekaným koprem. Takto připravený chléb se hodí nejen jako svačina, poslouží také jako večeře nebo velmi vydatná a hutná snídaně.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*