Dokonalá kombinace: Jak udělat salát s kukuřicí a klobásou za 15 minut tak, aby chutnal jako z bistra

Tento skvělý salát si opravdu zamilujete, protože je nejen dobrý, ale také vás zasytí na dlouhou dobu. Vyzkoušejte ho, stojí to za to.

Když nemáte moc času, dost často si k obědu připravíte jen nějaký salát, který vás ale moc nezasytí. Ale jakmile vyzkoušíte tento salát, nebudete chtít dělat jiný. Je totiž jednoduchý a připravený ho budete mít za 15 minut. Tepelnou úpravou totiž prochází pouze jedna ingredience. Zbytek ingrediencí totiž stačí jen nakrájet.

Co budete potřebovat

Na přípravu tohoto salátu toho nebudete potřebovat moc a pokud byste si do něj rádi ještě něco přidali, směle do toho. Fantazii se meze nekladou. Salát je hotový za pár minut a zasytí vás na celý den. Potřebovat tedy budete:

  • 300 g nějaké klobásy
  • 4 vejce
  • papriku
  • 5 lžic bílého jogurtu
  • dle chuti sůl, pepř a cukr
  • cibuli
  • 2 kyselé okurky

Je to velmi jednoduché

Nejprve si uvařte vejce natvrdo. Poté je nakrájejte na proužky a vložte do hluboké mísy. Přidejte k nim zavařenou kukuřici. Klobásu si nakrájejte na proužky a přidejte ji ke zbytku ingrediencí. Zavařené okurky si také nakrájejte na tenké proužky a nechte z nich odkapat veškerou šťávu. Poté je přidejte k dalším ingrediencím.

Očistěte si cibuli a nakrájejte ji na tenké půlkolečka. Odstraňte veškerá semínka z papriky a nakrájejte ji na dlouhé proužky. Papriku a cibuli také přidejte do misky. Tuto směs nyní přelijte bílým jogurtem. Přidejte sůl a mletý černý pepř a důkladně promíchejte. Bílý jogurt vám skvěle nahradí majonézu, pokud zrovna držíte nějakou dietu. Pokud chcete salát šťavnatější, můžete přidat na kousky nakrájené jablko.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]