Srdeční čára toho o vás může vypovědět mnoho. Stačí dát k sobě ruce a zkontrolovat ji

Takzvaná srdeční čára se nachází na každé dlani. Spojte je a podívejte se na to, jak pokračuje. Vypoví to mnoho o vašich vlastnostech. Postup je velmi jednoduchý. Dejte ruce tak, aby byly dlaněmi vzhůru. Ty dejte vedle sebe, jako vidíte na obrázku. A následně se zaměřte na svou srdeční čáru. Nastane jedna z těchto několika situací.

Pravá je výše

Pokud je vaše pravá srdeční čára výše než ta levá, tak to o vás říká, že jste dobrým milencem nebo milenkou. Také to o vás říká, že příliš nehledíte na okolí a žijete si jenom svým vlastním životem. I když sázíte na osvědčené cesty, mohou se vaše životní postoje lišit a tím se můžete ostatním zdát jako někdo, kdo je zvláštní. Nic si z toho nedělejte, jelikož výjimečnost byla vždy brána jako něco, čeho se ostatní lidí báli. Pokračujte v tom, jací jste. Pro mnoho jiných lidí jste zajímaví.

Levá je výše

Díváte se na své ruce a zjišťujete, že srdeční čára na levé ruce je výše, než ta na pravé? Jasně to značí, že jste spíše asertivní osobou. Láska vám nevadí, ale rozhodně ji v životě nutně nehledáte a dokážete se bez ní obejít. Pokud něco milujete, tak to jsou výzvy jakéhokoliv druhu. Rádi zkoušíte něco nového. Máte své cíle a jdete si za nimi hlava nehlava. Někdy však při tom ublížíte mnoha lidem, jelikož se neohlížíte na to, co jim tím můžete způsobit. A to je velká chyba.

Obě jsou stejné

Pokud jsou na levé i pravé ruce obě čáry ve stejné rovině, jste osobou, kterou lze popsat jako velmi klidnou. Máte rádi svůj klid a neradi vyhledáváte změny. Máte smysl pro rodinu a rodinný život a jednou budete naprosto dokonalým rodičem. Okolí si vás cení také pro empatii. Dokážete se do ostatních vcítit a také jim poradit ve chvíli, kdy něco hledají nebo když si něčím nejsou až tak úplně jisti. Nemáte příliš rádi hádky, ani adrenalin. Pokud vás někdo výrazně vyvede z míry, snášíte to celkem špatně.

Zkušená kuchařka rozhodně ví, co na talíři nejvíc rozehraje chuťové pohárky. Nejraději má tradiční českou kuchyni,... [Více o autorovi]